تاریخ انتشار خبر: 14 اسفند 1399 | 14:22:14
کد خبر : 9816
شورای سردبیری زاگرس نشینان:

آقای سلیمانی دشتکی ؛دانشگاه علوم پزشکی هوای تازه می خواهد.

به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛استان خوزستان در یک سال گذشته شب ها و روزهای تلخ و دردناکی را پشت سر گذاشته است. از مقابل بیمارستان رازی اهواز که عبور میکنی هر لحظه صدای ضجه و شیون مادری ، قلب انسان را به درد می آورد. اکنون وضعیت بغرنج تر شده است.قریب ۴۰ درصد تست های […]

به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛استان خوزستان در یک سال گذشته شب ها و روزهای تلخ و دردناکی را پشت سر گذاشته است. از مقابل بیمارستان رازی اهواز که عبور میکنی هر لحظه صدای ضجه و شیون مادری ، قلب انسان را به درد می آورد.

اکنون وضعیت بغرنج تر شده است.قریب ۴۰ درصد تست های تشخیصی مثبت می شوند.شیب پرشتآب کووید۱۹ در حال اوج گیری است و گزارشات اپیدیمیولوژیک حاکی از سرعت شیوع و ابتلاست. صد در صد ظرفیت تخت های ICU استان پر شده است و علیرغم هزینه های بسیار و خریدهای میلیونی روزانه ،کمبودها خود را نشان میدهند.
واقعا چرا خوزستان گرفتار این میزان از شیوع و گسترش ویروس شده است؟
چرا فراوانی بیماری در خوزستان دو یا چند برابر متوسط کشوری است؟
چه درس ها و تجربیاتی از پیک اول و دوم کرونا گرفته شده است و چرا راه تکرار بر خطا بسته نمی شود؟
کدام دستگاه یا نهاد ،کارکرد یا اثر گذاری خود را از دست داده است؟

ماحصل جلسات سه ساعته ستاد کرونا در زمان والی سابق چه بوده است؟
چرا افراد ناقل و دارندگان تست های مثبت به حال خود رها شده و وارد نقاهتگاه نمی شوند؟

ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی اهواز عامل شیوع مجدد این ویروس را تست های تقلبی PCR عراق می داند که جای سئوال باقیست که چرا در خود کشور عراق و علیرغم برگزاری مراسمات و مناسبات عشیره ای شاهد چنین طغیانی در بغداد و بصره و نجف و کربلا نیستیم؟
چرا با توجه به ضعف ساختارهای بهداشت و درمان عراق ،دانشگاه های ما به آن تست ها اعتماد کرده اند و نمونه گیری های Rapid را در مناطق مرزی به عمل نیاورده اند ؟ مگر سلامت مردم و جامعه و امنیت روانی آن شوخی بردار است؟

آیا دانشگاه سیاست گذاری و برنامه ریزی کوتاه مدت و میان مدتی برای کنترل این وضعیت افسارگسیخته دارد یا آن را به گذشت زمان و مصاحبه های آنچنانی و حذف و نادیده گرفتن برخی دلسوزان و منتقدین حوزه ی بهداشت و درمان سپرده است؟

توئیت کردن های روزانه و ارائه گزارشات خوف آور تا کنون دردی را درمان نکرده است.

هیچکس منکر زحمات شبانه روزی پزشکان ،پرستاران ،کادر درمان و….نیست و استرس و فشار کار و دوری از خانواده و خطر پذیری واقعا سخت و طاقت فرساست اما این مجموعه نیاز به ریکاوری و هوای تازه دارد

در خبرها آمده بود که دکتر نمکی برای بقای دکتر ابول نژادیان و برخی دیگر از روسای دانشگاه ها اصرار و پافشاری میکند و ثبات مدیریت را راه برون رفت از این چالش دشوار میداند . فارغ از هرگونه گمانه زنی باید گفت که اکنون عکس این رویه در زیر مجموعه های دانشگاه های خوزستان در حال اتفاق افتادن است و در نیمه ی دوم سال جاری اغلب مدیران شبکه های شهرستانی با توصیه ی نمایندگان و ….در حال تغییر هستند که می توان به شهرستان های شوش ، گتوند ،کارون ،لالی ،باغملک ،رامشیر ،هفتکل و غرب و شرق اهواز اشاره کرد. این سیاست یک بام و دو هواست.

جناب آقای سلیمانی دشتکی
حرف ها بسیار است و دردها فراوان ، در یک کلام :
دانشگاه های علوم پزشکی خوزستان هوای تازه می خواهند

  1. افشین گفت:

    با سلام و احترام
    رفتارشناسی قومیت های کل کشور تا حدودی مشابه هستند مثلا مراسم های مختلف به یک سبک برگزار می شود ولی چرا فقط خوزستان از نظرتعداد مبتلایان کرونا جهش بالایی داشته است باید علت آن را درعملکرد متولی سیاست گذاری بهداشت ودرمان استان جستجو کرد .