تاریخ انتشار خبر: 28 دی 1396 | 19:30:21
کد خبر : 1847

در باب انتصاب مدیر روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران؛ به تخریب های هدفمند و غیراخلاقی پایان دهید

مسئولیت روابط عمومی همانگونه که از نامش پیداست ارتباطی با سیاست و اصولگرا و اصلاح طلب بودن ندارد و امری تخصصی است. ارتباط مستمر و مداوم با رسانه های استان از هر گرایش و سلیقه سیاسی و جناحی یکی از کارکردهای انکارناپذیر مدیران روابط عمومی هاست.

زاگرس نشینان -همزمان با انتشار خبر انتصاب آقای احمد شیرالی به سمت سرپرست روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران برخی از کانال های تلگرامی  از این انتصاب ابراز ناخرسندی کرده و با انتشار عکس سرپرست جدید روابط عمومی شرکت ملی حفاری ایران با رییس جمهور سابق، این انتصاب را که از حقوق قانونی و طبیعی هر مدیری در نظام مقدس جمهوری اسلامی است را زیرسوال بردند .

در این زمینه ذکر چند نکته حایز اهمیت است

اول: صرف عکس انداختن با رییس جمهور سابق جمهوری اسلامی دلالت بر تایید افکار ، عقاید و اظهارات ایشان نمی کند.

دوم : بسیاری از شخصیت های عالیرتبه نظام جمهوری اسلامی با رییس  دولت های نهم و دهم عکس انداخته اند و با یک جستجو ساده در موتورهای جستجوگر اینترنتی می توان به اینچنین عکس هایی دسترسی پیدا کرد.

سوم: کدام عقل سلیمی می پذیرد که به دلیل دیدار با رییس دولت های نهم و دهم  ، دیگر نباید از تجارب ، تخصص و توانمندی های افراد دیدار کننده استفاده کرد.شگفتا اگر باید اینگونه قضاوت ها ملاک عمل قرار گیرد که باید دست کم در شرایط حاضر از تجارب و تخصص و توانمندی هایی چندصد مدیری که به رییس جمهور فعلی رای ندادند صرف نظر کرد.

چهارم: مسئولیت روابط عمومی همانگونه که از نامش پیداست ارتباطی با سیاست و  اصولگرا و اصلاح طلب بودن  ندارد و امری تخصصی است. ارتباط مستمر و مداوم با رسانه های استان از هر گرایش و سلیقه سیاسی و جناحی یکی از کارکردهای انکارناپذیر مدیران روابط عمومی هاست.

پنجم: انتشار نابجا عکس های خبری ، نشر هیجانات کاذب، دامن زدن به اختلاف و بداخلاقی ، لطمه به امنیت روانی جامعه، ترویج تهمت و افترا نسب به شخص یا اشخاص خاص، ایجاد تنش در جامعه و … از جمله آسیب‌های جامعه رسانه ای است که گاه جبران آن حتی پس از سال‌های متمادی ممکن نیست.

ششم: لزوما پیشداوری کردن امری مذموم است. منتقدین به انتصاب آقای احمد شیرالی به جای قضاوت های شتابزده و غیرمنصافانه ، دندان روی جگر می گذاشتند تا جند صباحی از انتصاب او سپری می شد و عملکرد او را مورد بررسی و مداقه قرار می دادند آنگاه فرصت برای نقد سازنده و بیان نقط ضعف و قوت بسیار بود.

هفتم: قضاوت نادرست، متهم کردن دیگری و برچسب زدن های مختلف در امثال ملیت های گوناگون چنین نکوهیده شده که فرانسوی های می گویند «اگر یک مقصر، بی گناه دانسته شود بهتر از این است که یک بی گناه، محکوم شود». «انسان باید کلاهش را پیش خودش قاضی کند» هم مثلی ایرانی است که بارها آن را شنیده ایم.

هشتم : ایجاد فضای نقد و گفت وگوی مسالمت آمیز و دوستانه در جامعه، خانواده و به طور کلی در تعامل میان انسان ها می تواند تا سطحی از میزان قضاوت های ناآگاهانه و پیشداوری ها بکاهد.

نهم : کوتاه سخن آنکه، قضاوت نادرست و نابجا در بسیاری از موارد منجر به سوء تفاهم، رنجش خاطر خود و دیگران و تصمیم گیری های اشتباه می شود؛ موضوعی که می تواند تاثیر منفی و جبران ناپذیری در روابط میان افراد بگذارد. در این پیوند، رسانه ها،  در شکل گیری این پیش زمینه ها نقش به سزایی دارند.

دهم : در حال حاضر بسیاری از صاحب منصبان دولت دوازدهم در سطوح مختلف ، در دولت های نهم و دهم نیز مسئولیت های متعدد و مختلفی داشته اند. چگونه است که انتصاب اینگونه افراد در دولت دوازدهم در سطوح بالای وزراتخانه  بلااشکال است اما انتصاب یک مدیر روابط عمومی که همانگونه که پیشتر اشاره شد یک مسئولیت تخصصی و غیر سیاسی است محل اشکال و انتقاد و شماتت است ؟