تاریخ انتشار خبر: ۱۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۲۲:۵۸:۰۴
کد خبر : ۱۵۵۸۶
یادداشتی از سیدحمیدحسینی:

خرمنی از بغض و از کین ساختند؛رای مردم را به هیچ انگاشتند

به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛سیدحمیدحسینی فعال سیاسی-اجتماعی در یادداشتی باعنوان:خرمنی از بغض و از کین ساختند؛رای مردم را به هیچ انگاشتند انتخابات مجلس در حوزه مهلا با رای حداکثری مردم رقم خورد و در روز ۱۲ اسفندماه علی عسگرظاهری عبده وند بعنوان منتخب مردم در این حوزه از سوی هیئت های نظارت شهرستان و استان […]

به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛سیدحمیدحسینی فعال سیاسی-اجتماعی در یادداشتی باعنوان:خرمنی از بغض و از کین ساختند؛رای مردم را به هیچ انگاشتند

انتخابات مجلس در حوزه مهلا با رای حداکثری مردم رقم خورد و در روز ۱۲ اسفندماه علی عسگرظاهری عبده وند بعنوان منتخب مردم در این حوزه از سوی هیئت های نظارت شهرستان و استان معرفی گردید،اما از لحظات اولیه این انتخاب میمون که همه کارشناسان اذعان داشتند با حذف چهر های سرشناس کمیسیون انرژی در مجلس شورای اسلامی این بخت و اقبال به مردم حوزه انتخابیه روی آورده است که با توجه به اینکه ظاهری یک دوره تجربه حضور در هیئت رئیسه آن را یدک می کشید اما از آنجا که پدرخوانده های پایتخت و اربابان زور و قدرت چشم دیدن آرامش در سرزمین اولین ها را ندارند و نمی خواهند بار دیگر این سرزمین به روزهای طلایی خود بازگردد دیری نپایید که حواشی انتخابات دامن گیر شد و این بار رضا جباری داعیه دار تقلب در انتخابات شد و ابتدا حامیانش حول ابطال و یا رفتن به دور دوم همصدا شدند.

در تاریخ ۲۰ اسفندماه ورناصری نماینده مسقر در صحن علنی مجلس شورای اسلامی از تخلف و تقلب گسترده خطاب به شورای نگهبان گفت اما ایشان نگفت که هیئت اجرایی در شهرستان های هفتکل،مسجدسلیمان و اندیکا چه مراوده هایی با ایشان دارند. و اگر تخلف یا تقلبی صورت گرفت یکی از عوامل اجرایی است که توسط همین فرمانداران منصوب شدند.

در روز ۲۲ اسفندماه هیئتی از بازرسان شورای نگهبان به حوزه انتخابیه مسجدسلیمان اعزام شدند و در سکوت خبری و بدون حضور نمایندگان کاندیدا ابتدای صندوق های اندیکا و سپس سه شهرستان دیگر را بازشماری کامل قرار داند.صبح روز ۲۸ بهمن ماه که همه مردم در انتظار تحویل سال نو بودند خیابان های مسجدسلیمان پر از نیروهای نظامی و یگان ویژه شده بود که نشان از خبر ناگوار می داد،ساعت ۱۱ صبح نماینده منتخب مردم به هیئت نظارت استان خوزستان فراخوانده شد و بدون هیچ دلیلی اعلام نمودند که در شمارش مجدد، رضا جباری بعنوان نماینده از سوی شورای نگهبان اعلام خواهد شد اما منتظر مدارک و مستندات تان می مانند تا به نتیجه نهایی برسند اما بعدازظهر همان روز از شبکه خبر طحان نظیف سخنگوی شورای نگهبان در کمتر از ۳۰ ثانیه و بدون هیچ توضیحی که چه اتفاقی رخ داده است اعلام کرد که نفر دوم جایگزین نفر اول در این حوزه شده است.

چند نکته در این واقعه وجود دارد که ذکر می کنم:

۱- آیا می‌شود با برنامه‌ریزی و مهر نکردن تعرفه ،آراء منتخب صندوق ها را باطل کنیم ؟این امر یعنی از انتخابات های دیگر باید شاهد سیستمی شدن اینگونه تخلفات باشیم.

۲. آیا افراد نزدیک به شورای نگهبان در اهواز سلیقه ای عمل می‌کنند و افراد نزدیک و مورد حمایت آنها مصونیت دارند ؟

۳. چرا نباید راهی برای پیگیری اشتباهات هیات نظارت باشد هیات نظارت روی هر شعبه نماینده دارد، توی فرمانداری شهرستان و استان و ستاد برگزاری انتخابات نقش دارد چگونه انتخاباتی که صحتش را وزیر کشور و شورای نگهبان و هیات نظارت تایید کرده اند بدون توضیح شفافی مشکل دار شد و منتخب با نفر دوم عوض شد.

این واقعه در حالی اتفاق افتاد که مردم در شهرهای بزرگ استقبال چندانی از انتخابات نکردند، اما در این حوزه انتخاباتی که مردم با شور و شوق به پای صندوق‌ها رفتند هم چنین اتفاقی افتاد که باید مسئولین جوابگوی عدم اعتماد مردم باشند.

گزینش واژه هایی از جمله تقلب سرپوش نهادن بر عدم کارایی هیات نظارت و اجرایی است و نباید کاندیدای خاص متضرر و یا منفعت دار شوند.

حوزه انتخابیه مهلا دارای مناطق عشایری گسترده است،و مردمان مناطق عشایری معمولا از سواد آکادمیک کمتری برخوردارند و در روز انتخابات معمولا یک یا چند نفر آرای آن مناطق را می نوسند و اگر تعرفه ای مهر نشده باشد باید عوامل اجرایی و نظارت که برگزار کنندگان انتخاباتند پاسخگو باشند. نه آن عشایری که با هزاران امید به پای صندوق‌های رای می آیند آرایشان ابطال گردد. که این حرکت می تواند بزرگترين توهین به پیشگامان تولیدی باشد که در سخت ترین شرایط زندگی می کنند.اعتماد از دست رفته ی مردم را احیاء کنید.