به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛ عبدالرسول نوری فعال سیاسی – اجتماعی در یادداشتی با عنوان: ضرورت ارزیابی عملکرد مدیران پیش از سفر رئیس جمهور به استان خوزستان در آستانه سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان خوزستان مدیران ادارات دولتی درحال جمع آوری گزارش عملکرد و تهیه نمودار و آمار هایی از دستاوردها و […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛ عبدالرسول نوری فعال سیاسی – اجتماعی در یادداشتی با عنوان: ضرورت ارزیابی عملکرد مدیران پیش از سفر رئیس جمهور به استان خوزستان
در آستانه سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان خوزستان مدیران ادارات دولتی درحال جمع آوری گزارش عملکرد و تهیه نمودار و آمار هایی از دستاوردها و پیشرفت های خود می باشند و طبق روال معمول گزارش عملکرد باید در مقایسه با سال قبل رشد داشته باشند تابیان کننده ی توانایی و موفقیت مدیران باشند،بگونه ای که هر کس گزارش ها را ببیند و بخواند بر این مدیران آفرین بگوید که بابکارگیری هوش و خلاقیت خود با وجود کمبود اعتبارات به این همه موفقیت دست یافته اندو یک مدینه فاضله ساخته اند ، اما اگریک گروه ارزیاب گزاش ها را باواقعیات تطبیق دهند متوجه خواهندشدکه آنچه در گزارش ها آمده است حاصل ذهنیات و خواسته های آرمانی می باشند.
اگر بررسی بفرمایید بیش از ۳۰درصد خانوار استان تحت پوشش کمیته امداد ،بهزیستی و موسسات خیریه می باشد،که متاسفانه این آمار سالانه افزایش می یابد(در۸سال گذشته در کل کشور ۶۳درصد افزایش داشته) و یکی از افتخارات مدیران می باشد.
در زمینه حمل ونقل و سوانح جاده ای با توجه به غیراستاندارد بودن راه های ارتباطی و بالا بودن بار ترافیک جاده های استان تصادفات و مرگ ومیر در جاده های این استان دارای نرخ بالایی می باشد بگونه ای که برخی جاده ها به جاده مرگ لقب گرفته اند.
در آموزش و پرورش که رتبه ۳۰ کشور را دارا می باشد ، علاوه برآن کمبود شدید نیروی انسانی و فضاهای غیر استانداردآموزشی و پرورشی برکسی پوشیده نیست.
در بهداشت و درمان که وضعیت بسیار نابسامان وکمبود های بسیار تخت بیمارستانی و مراکز درمانی درشهرهای مختلف استان هزینه های درمان را بسیار افزایش داده است.
در خدمات شهری اغلب شهرها فقط نام شهر را به یدک می کشند و خبری از خدمات شهری نیست ، حاشیه نشینی در شهرها در حال افزایش می باشد.
در حوزه امنیت ،سرقت ، و مسایل اجتماعی وضعیت خوبی دیده نمی شود. در وضعیت محیط زیست وآلایندگی ها که وضعیت بسیار بحرانی می باشد. در زمینه آب و فاضلاب باوجود رودخانه های پرآب در استان بسیاری از شهرها وروستاها با مشکل آب آشامیدنی مواجه می باشند و اغلب رودخانه ها محل سرازیر شدن فاضلاب صنایع و شهرها میباشند.
در سایر حوزه ها مانند هم استان حرفی برای گفتن ندارد. فلذا پیشنهاد می گردد؛ ریاست محترم جمهوری از مدیران گزارش نخواهند و قبل سفر اقدام به تشکیل کارگروه هایی از دانشگاهیان و کارشناسان نمایند تا کمبود ها ونیازهای استان را جمع آوری نمایند، آنگاه براساس داده ها و آمارهای منطبق با واقعیات در جهت رفع مشکلات برنامه ریزی درست صورت پذیرد.