به گزارش زاگرس نشینان ؛عصر پنجشنبه در آئین افزایش ظرفیت تصفیه خانه آب شماره یک اهواز که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و همچنین استاندار خوزستان بهمراه معاونت توسعه منابع انسانی و معاونت عمرانی استانداری خوزستان و نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی برگزار گردید. سرپرست شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت: ۲۰۰ کیلومتر […]
به گزارش زاگرس نشینان ؛عصر پنجشنبه در آئین افزایش ظرفیت تصفیه خانه آب شماره یک اهواز که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و همچنین استاندار خوزستان بهمراه معاونت توسعه منابع انسانی و معاونت عمرانی استانداری خوزستان و نماینده مردم درمجلس شورای اسلامی برگزار گردید.
سرپرست شرکت آب و فاضلاب اهواز گفت: ۲۰۰ کیلومتر نقطه فوق بحرانی در تامین آب آشامیدنی اهواز شناسایی شده که در صدد برگزاری مناقصه برای رفع این مشکلات هستیم.
حقیقی پوربیان کرد: شبکه آب بسیاری از نقاط اهواز مانند گلستان و مرکز شهر متناسب با رشد جمعیت توسعه نیافته است.
ایشان یادآور شدند: تصفیه خانه ملی راه با عنوان تصفیه خانه شماره یک اهواز در سال ۱۳۴۴ احداث شده است که روزانه ۱۲۰ هزار مترمکعب توان تولید آب دارد و آب شرب مورد نیاز قسمت عمدهای از شمال شرق و شرق اهواز را تأمین میکند.
وی ادامه داد: یکی از معضلات اساسی شهر اهواز فرسوده بودن تجهیزات و تأسیسات تصفیه خانههای آب است که امیدواریم برای خدمات رسانی بهتر به شهروندان با کمک تمام مسئولان بازسازی شوند.
حقیقی پور به انتقادات مردم شرق اهواز در ماه رمضان امسال اشاره نمودندوافزودند: مردم شرق اهواز همچون ساکنان کوی صادقیه، باهنر، منازل ۲۵۴ دستگاه، سپیدار و ۳۰۰ دستگاه در ماه رمضان امسال انتقادات بسیاری به افت فشار آب داشتند، بیشتر تأسیسات تصفیه خانههای آب اهواز در قسمت شمال شرق قرار دارند از همین رو در جنوب و شرق اهواز به دلیل فاصله طولانی تا تصفیه خانههای آب احتمال افت فشار آب بیشتر است.
سرپرست آبفا اهواز با توجه به وجود مشکل افت و قطعی آب در جنوب شهر همچون مناطق گلستان، فرهنگشهر، پردیس و کوی پیام نور گفت: اهواز یک شهر مسطح است و محدوده نواحی دارای ارتفاع این شهر در منطقه منبع آب است.
وی افزود: در منطقه حصیرآباد ۱۲۰ هزار مترمکعب مخزن آب وجود دارد که ۷۰ هزار مترمکعب آن خالی است و در سالهای گذشته نتوانسته ایم آب را به این مخازن منتقل کنیم.
وی اظهار داشت: در شهر اهواز مشکلی به لحاظ تولید آب وجود ندارد اما مشکل اصلی در وسعت شهر اهواز است، بار اصلی تولید آب بر دوش تصفیه خانه کیان آباد در غرب اهواز است و مناطقی که فاصله طولانی با تصفیه خانه دارند دچار افت فشار آب میشوند.
صادق حقیقی پور سرپرست آب اهواز بیان کرد: با افتتاح طرح امروز ۴۰ هزار متر مکعب در شبانه روز وارد مخازن آب شرق اهواز میشود، برنامه دیگر شرکت آبفای اهواز توسعه ظرفیت در تصفیه خانه شماره ۲ است تا بتوانیم از ۷۰ هزار مترمکعب ظرفیت خالی مخازن حصیرآباد استفاده کنیم.
ایشان افزود: یکی دیگر از مناطق بحرانی اهواز در بحث تأمین آب اسلام آباد شرقی و مهدیس است که با مصوبه شورای تأمین استان از خط ۶۰۰ صنایع فولاد انشعاب گرفته میشود و مشکل آب مهدیس تا ابتدای مردادماه امسال حل میشود.
حقیقی پور با اشاره به توسعه فیلتراسیون در تصفیه خانه کوت عبدالله بیان کرد:۲۰ هزار مترمکعب بر ظرفیت تصفیه خانه افزوده میشود لذا مشکل کمبود آب شهر کوت عبدالله و اسلام آباد نیز برطرف خواهد شد.
انتظار میرود با وارد مدار شدن این منبع، مشکل افت فشار در مناطق شرقی اهواز همچون سپیدار، کوی صادقیه، منازل راه کربلا، منازل ۲۵۴ دستگاه، باهنر، رسالت و حتی مرکز شهر حل شود.مبلغ قرارداد این طرح بالغ بر ۵۷ میلیارد ریال است.