به گزارش زاگرس نشینان ؛مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از گند زدایی بیش از۱۱۰هزار لیترآب آشامیدنی در اردوگاههای تحت پوشش این مرکزخبرداد. شریفی با اشاره به فعالیت شبانهروزی کارکنان بهداشتی درمناطق سیلزده و رصد مواردی همچون نظارت بهداشتی بر وضعیت آب شبکه و مخازن سیار اردوگاه ها، نظارت بر رعایت بهداشت مواد غذایی به منظور […]
به گزارش زاگرس نشینان ؛مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از گند زدایی بیش از۱۱۰هزار لیترآب آشامیدنی در اردوگاههای تحت پوشش این مرکزخبرداد.
شریفی با اشاره به فعالیت شبانهروزی کارکنان بهداشتی درمناطق سیلزده و رصد مواردی همچون نظارت بهداشتی بر وضعیت آب شبکه و مخازن سیار اردوگاه ها، نظارت بر رعایت بهداشت مواد غذایی به منظور جلوگیری از بروز و طغیان بیماریها،نظارت بر وضعیت بهداشتی محوطه و محیط اردوگاهها، گفت: به دنبال اقدامات انجام شده، تمام منابعی که میتوانند باعث طغیان بیماریهای واگیر شوند، راتا کنون در اردوگاهها حوزه تحت پوشش تحت نظارت و کنترل داریم و بر همین اساس هم با وجود گستردگی سیل درشهرستان غرب،هیچ گونه طغیان بیماری اسهالی یا مورد مشابهی نداشته ایم ودر این خصوص اقداماتی همچون انجام سم پاشی بیش از ۱۱۰۰۰متر مربع از محوطه اردوگاهها،توزیع بیش از ۶۰لیتر مواد گندزدایی،خارج نمودن بیش از ۷۹۰پرس غذا از مسیر مصرف ومعدوم نمودن آنها، صورت گرفته است .
رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز همچنین در خصوص اهمیت مراقبت از سلامت سیلزدگان در کمپها و اردوگاهها اظهار داشت :با توجه به اسکان جمعیت زیادی از سیلزدگان در کمپها و اردوگاهها، طبیعی است که این شرایط، با شرایط معمولی متفاوت باشد و میتواند افراد را در خطر بیماریهای واگیر قرار دهد. که خوشبختانه با تلاشهای شبانه روزی پرسنل مراکزبهداشتی درمانی سعی شده است که چنین اتفاقی نیفتد. در همین راستا نیز در بسیاری از مناطق سیلزده آب آشامیدنی به صورت بطری در اختیار مردم قرار گرفته است و در مناطقی هم که آب بطری در دسترس نیست، با پیگیری های انجام شده تانکرهای سیار آب آشامیدنی در منطقه مستقر و استفاده می شود. این تانکرها نیز قبل از اینکه در اختیار مردم قرار گیرند، از لحاظ میزان کلر به دقت بررسی میشوند. که در این راستا تاکنون ۴۶۵مورد کلر سنجی از آب محل های اسکان ومناطق سیل زده، ۸۹مورد نمونه برداری میکروبی از آبمحل های در معرض سیل یا کمپ ها ،گند زدایی بیش از ۱۱۰ هزارلیتر مخازن آب، توزیع و مصرف بیش از ۵۵کیلو گرم پودر پرکلرین جهت کلر زنی و گند زدایی آب (توزیع در بین اهالی روستاها) و آب اردوگاهها ،برگزاری ۲۵جلسه با متولیان محل های اسکان جهت رفع مشکلات بهداشتی، آموزش های ارائه شده در زمینه بهداشت محیطی به افراد درگیر ۱۵۰۰(نفر ساعت)، انجام ۱۵۶بازرسی بهداشت محیطی از کمپها وانجام ۲۰ مورد بازدید از تاسیسات آبرسانی انجام گردیده است و چنین اقداماتی از روزها ی نخست شروع سیل آغاز و تابرگشت وضعیت به حالت عادی ادامه خواهد داشت.