به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛ ملک محمدمکوندی فعال سیاسی-اجتماعی در یادداشتی باعنوان:کاندیدای ریاست جمهوری/بدون برنامه،/تخریب گذشته/ و شعارهای پوپولیستی بخش دوم مهم ترین مسائل کشور که نیاز به برنامه ریزی دقیق، کارشناسی شده داردوهیچکدام از کاندیداها به انها اشاره نکردند شامل: ۱- خشکسالی، محیط زیست و تغییرات اب و هوایی یکی از معضلات بزرگ در […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛ ملک محمدمکوندی فعال سیاسی-اجتماعی در یادداشتی باعنوان:کاندیدای ریاست جمهوری/بدون برنامه،/تخریب گذشته/ و شعارهای پوپولیستی
بخش دوم
مهم ترین مسائل کشور که نیاز به برنامه ریزی دقیق، کارشناسی شده داردوهیچکدام از کاندیداها به انها اشاره نکردند
شامل:
۱- خشکسالی، محیط زیست و تغییرات اب و هوایی یکی از معضلات بزرگ در ایران وجهان است. بخش عظیمی ازسرزمین ایران بر روی کمربند کویری قرار گرفته است.براساس برخی امار ها طی ۲۰ الی ۲۵ سال اینده تعداد زیادی از شهرهای ایران بخصوص در جنوب، جنوب شرق و جنوب غرب بدلیل خشکسالی غیر قابل سکونت می شوند، جابجایی حجم عظیمی از جمعیت ایران معضل بزرگی است که در اینده نزدیک کشور به ان مبتلا می شود. این معضل در اکثر نقاط دنیا وجود دارد ولی از هم اکنون در حال برنامه ریزی برای مقابله با این بحران هستند تنها همتی در نیم جمله ای به ان اشاره داشت.برنامه کاندیداها از جمله همتی برای کنترل این بحران عظیم چیست؟
۲-جامعه ایران یک جامعه بحرانی است که بحران به ویژگی ذاتی ان تبدیل شده است. بحران تنها منحصر به سیاست نیست. بلکه جامعه از فروپاشی اقتصادی و اجتماعی و مسائل اخلاقی و فرهنگی هم رنج فراوان می برد. همه این فاکتورها در یک فرایند توسعه همه جانبه و متوازن به یکدیگر مرتبط هستند.برنامه کاندیدها
برای این فرایند چیست؟
۳–در حال حاضر تقابل بین دو قدرت سنت و مدرنیته در بین مردم کشور و انهم در تمام سطوح وجود دارد اما حرکت تدریجی جامعه به سمت
مدرنیته است.چه برنامه ایبرای تعامل و سازگاری این دو ابر قدرت اجتماعی که هرکدام خواسته ها و ارمان های خود را طلب می کنند، دارید ؟
۴-مدل توسعه اقتصادی که به ان اعتقاد دارید چیست؟ ایا تنها به اقتصاد درون زا بدون توجه به صادرات معتقد هستید و یا به اقتصاد درونزای، برون نگر و صادراتی اعتقاد دارید؟
۵- اگر به توسعه اقتصادی بر مبنای صادرات معتقد هستید چه برنامه ای برای حل مشکل تحریم های امریکا و اروپا دارید؟ ایا به برجام و FATF اعتقاد دارید یا نه؟ اگر نه در صورت رفتن پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت و احیا ۶ قطعنامه بین المللی بر علیه ایران چه برنامه ای دارید ؟
۶- ایا به سیاست خارجی بر مبنای منافع ملی اعتقاد دارید و یا سیاست خارجی بر مبنای ایدئو لوژی؟
۷– ایا به این ایده که سیاست باید در خدمت اقتصاد باشد و راه را برای توسعه اقتصادی فراهم نماید معتقدید یا نه، اقتصاد را توسط سیاست و ایدئو لوژی به گروگان می گیرید؟ و اختیار اقتصاد را به سیاست و ایدئولوژی می دهید؟
۸–تجربه تجارت جهانی نشان داده است که ارتباط تجاری یک جانبه و انحصاری بین یک قدرت اقتصادی بزرگ و یک کشور کوچک عمدتا به ضرر کشور کوچکتر تمام می شود. ایا به سیاست روابط متوازن
اقتصادی با تمام کشور ها از جمله امریکا چین، روسیه، هند و کشورهای همسایه معتقدهستید اگر موافق هستید برنامه خودرا بصورت شفاف بخصوص در این شرایط تحریمی توضیح دهید؟
۹–با توجه به موقعیت ژئو پلتیک و ژئواکونومی ایران و قرار گرفتن ان در مرکز ثقل کریدور شمال-جنوب و کریدور شرق-غرب چه برنامه ای برای توسعه کشور و گرفتن امتیازات اساسی در روابط بین الملل با سایر کشورها از جمله روسیه و بخصو ص چین که به شدت به این کریدورها نیاز دارد در دستور کار خود دارید ؟
۱۰- برنامه شما برای توسعه سیاسی، ازادی های فردی و اجتماعی، حفاظت از حقوق شهروندی و مدنی افراد و جامعه، برگزاری تجمعات به منظور مطالبات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی مردم، چگونگی مشارکت مردم در تصمیم گیری اساسی کشور چیست؟
۱۱-با توجه به نظارت استصوابی و تنگ نظری دستگاه های ذیربط عملا راه برای مشارکت واقعی مردم در تصمیم گیری های اصلی بسته شده است و ورود جریانات و افکار متنوع در مشارکت عمومی و حضور در صحنه انتخابات بشدت محدود گردیده است. بدین لحاظ اعتماد مردم به نظام کاهش یافته که عدم شرکت انها در انتخابات مجلس یازدهم و یا همین انتخابات ریاست جمهوری نشانه ای از این مطلب است. جمهوریت نظام با خطر جدی مواجه شده است، و بنظر می رسد با این روند از جمهوریت پوسته ای بیشتر باقی نماند.اقدامات شما برای حفاظت وتقویت جمهوریت نظام وحضور سلیقه های مختلف درعرصه مدیریتی کشورچیست؟
۱۲–برنامه شما برای توسعه و ازادی رسانه ها اعم از رادیو و تلویزیون، فضای مجازی و افزایش پهنای باند اینترنت، مطبوعات، ماهواره و کلاب هوس و جلوگیری از سانسور انها با توجه به تقاضای جامعه خصوصا نسل جوان چیست؟ ایا معتقد به راه اندازی تلویزیون های خصوصی حداقل برای احزاب در کشور هستید ؟ انهم با توجه به اینکه عراق وافغانستان هر کدام بیش از ۵۰ شبکه رادیو و تلویزیون خصوص دارند.