به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان ؛کورش مودت مدیرکل آموزش وپرورش خوزستان در نامه ای به وزارت آموزش وپرورش پیشنهاداتش را برای بازگشایی مدارس بعدازگذرسایه شوم بیماری کروناویروس ارایه داد. در نامه کورش مودت به وزارت آموزش وپرورش آمده است : جناب آقای دکتر باقرزاده مدیر محترم مرکز هماهنگی حوزه وزارت با سلام و احترام پیرو […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان ؛کورش مودت مدیرکل آموزش وپرورش خوزستان در نامه ای به وزارت آموزش وپرورش پیشنهاداتش را برای بازگشایی مدارس بعدازگذرسایه شوم بیماری کروناویروس ارایه داد.
در نامه کورش مودت به وزارت آموزش وپرورش آمده است :
جناب آقای دکتر باقرزاده
مدیر محترم مرکز هماهنگی حوزه وزارت
با سلام و احترام
پیرو دستور حضرت عالی در خصوص ارائه پیشنهادهایی جهت بازگشایی مدارس پس از مهار ویروس کرونا موارد زیر جهت اطلاع به حضور ارسال می گردد:
۱_ با توجه به مقاومت و حساسیت اکثر خانواده ها در فرستادن دانش آموزان در دوره ابتدایی سال تحصیلی تمام شده تلقی و ارزیابی پایانی امتحانات در دوره ابتدایی به شیوه توصیفی با تاکید بیشتر بر اساس عملکرد قبل از عید نوروز انجام شود.
۲- سال تحصیلی در دوره متوسطه اول و دوم با توجه به رشد عقلی آنان در مراقبت اصول بهداشت فردی از هفته اول اردیبهشت ماه شروع و تا پایان ماه بدون وقفه حتی روزهای پنج شنبه و جمعه تا یک هفته قبل از شروع امتحانات(۱۵ خردادماه) ادامه داشته باشد و با برگزاری امتحانات به پایان رسد.
۳- امتحانات پایانی در دوره متوسطه اول و متوسطه دوم از ۱۵ خرداد تا ۱۵ تیرماه صورت پذیرد.
۴- شروع سال تحصیلی آینده در دوره ابتدایی از ۱۵ شهریور باشد و مدت یک ماه ( از ۱۵شهریور تا ۱۵ مهر ) فصل های باقی مانده کتب سال قبل تدریس و بازآموزی و سپس فرآیند تدریس کتب درسی سال تحصیلی جدید آغاز شود.
۵- با توجه به استرس های فراوان دانش آموزان پایه دوازدهم کنکور در هفته اول مرداد ماه با رعایت بهداشت فردی برگزار شود.
۶- مدیر خانواده هایی را که به بیماری کرونا مبتلا شده بودند را به صورت محرمانه شناسایی و شرکت حضوری آنان را مدیریت کند.
۷- ارائه گواهی سلامت یا حضور پزشک در هر مدرسه و معاینه رایگان دانش آموزان و غربالگری آنان پیش از شروع به کار مدارس، در کنترل شیوع بیماری بسیار اثرگذار بوده و باعث اعتماد خانواده ها می شود.
۸- در هر مدرسه وسایل لازم جهت تست تب سنجی و ضدعفونی مهیا و این کار به صورت روزانه انجام گیرد.
۹- ابتدا مدارس کلاس های عشایر را بازگشایی کرده تا مقدمه برای بازگشایی مدارس عادی فراهم شود پس از آن مدارس روستایی و بعد از آن مدارس شهری بازگشایی شوند.
۱۰ – در مدارس عادی باید از مدارسی که کمترین آمار را دارند و از پایه دهم تا دوازدهم شروع شود و هر روز یک پایه را برای شروع اعلام کرد ( به ترتیب پایه از بالا به پایین که میتوان آنها را به دو یا سه قسمت تقسیم کرد یا حضور به صورت روزانه ۳ ساعت در مدرسه صورت گیرد و یا این که حضور دانش آموزان به اختیار خانواده باشد و الزامی صورت نگیرد).
۱۱- هنگام برگزاری کلاس رعایت فاصله مناسب و استفاده از ماسک مد نظر قرار گیرد.
۱۲- هفته اول بازگشایی مدارس را نمی توان به عنوان ساعت آموزش محاسبه کرد زیرا در این هفته با مقاومت خانوادهها روبرو خواهیم شد.
۱۳- در آب و هوای گرم خوزستان عملاً در مقطع ابتدایی با توجه به کمبود وسایل سرمایشی، آموزش برای دانش آموزان بسیار سخت و طاقت فرساست و با توجه به توصیفی بودن دوره ابتدایی بهتر است ارزشیابی مستمر جهت ثبت در کارنامه مدنظر قرار گیرد و از انجام ارزشیابی پایانی خودداری شود( در پایه ششم).
۱۴-در کنار آموزش حضوری، آموزش به شیوه مجازی نیز استمرار داشته باشد.
کورش مودت
مدیرکل آموزش و پرورش استان خوزستان