به گزارش زاگرس نشینان مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از پلمپ ۷ مرکز شامل رستوران، فست فود ،نانوایی،آشپزخانه،قهوه خانه قنادی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت غرب اهواز خبر داد. شریفی با بیان این خبر در این باره اظهار داشت :اینکار به منظور توجه و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و […]
به گزارش زاگرس نشینان مهرداد شریفی رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز از پلمپ ۷ مرکز شامل رستوران، فست فود ،نانوایی،آشپزخانه،قهوه خانه قنادی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی در محدوده تحت پوشش مرکز بهداشت غرب اهواز خبر داد.
شریفی با بیان این خبر در این باره اظهار داشت :اینکار به منظور توجه و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و تامین و در راستای ماده ۱۳ و ۱۴ قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی جهت تامین حفظ وارتقائ سطح سلامت شهروندان انجام شده است .
ایشان ضمن تقدیر از زحمات کارشناسان سلامت محیط مرکز بهداشت غرب اهواز در پلمپ واحدهای مذکور در هفته اخیر افزود: مدیران و متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی باید نکات و موارد بهداشتی را طبق آئین نامه های بهداشتی متناسب با صنف مربوطه رعایت نمایند . وی ادامه داد مراکز از لحاظ بهداشت فردی ، بهداشت ابزار کار، بهداشت ساختمان و بهداشت مواد غذایی مورد بررسی و نظارت قرار می گیرند و متصدیان ملزم به رعایت این موارد می باشند .
شریفی اظهار داشت : متاسفانه در برخی از صنوف جدا از رعایت نکردن موازین آئین نامه ای ،گاها از افزودنی های غیر مجاز همچون جوش شیرین در نان و رنگ شیمیایی غیر مجاز در مواد غذایی استفاده می نمایند که خطری جدی را برای سلامت مردم ایجاد می نمایند که این مسئله با انجام نمونه برداری از مواد غذایی این صنوف توسط کارشناسان سلامت محیط در بازرسیها کنترل میگردد ودر صورت تایید آزمایشگاه مواد غذایی مبنی بر مصرف مواد مذکور، متخلفین از مقررات بهداشتی تحت پیگرد قانونی ومحل آنها نیز به دستور مقام قضایی پلمب میگردد
شریفی در ادامه به شهروندان توصیه نمود از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که موردتایید مراجع بهداشتی نمی باشند خودداری نمایند ودرصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در صنوف مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستورانها-قنادیها-فست فودها ونان فانتزی و.. مراتب را به سامانه ۱۹۰اطلاع دهند