تاریخ انتشار خبر: 16 آبان 1398 | 11:29:30
کد خبر : 7161
رییس مرکز بهداشت غرب اهواز:

پلمپ بیش از ۱۵مركز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماكن عمومی(رستوران،شرینی فروشی،آشپزخانه و…)از ابتدای مهر تاكنون در محدوده غرب شهرستان اهواز

به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان ،مهرداد شریفی رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز ازپلمپ بیش از ۱۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در محدوذه غرب اهواز از اول مهرماه امسال تاکنون خبر داد. شریفی در توضیح این خبر افزود:این مراکز واماکن ازجمله: شیرینی فروشی،رستوران،آشپزخانه،فست فود،نانوایی،نان فانتزی،سوپرمارکت،آب شیرین کن، پیرایشگاه مردانه و آرایشگاه زنانه بوده اند که […]

به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان ،مهرداد شریفی رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز ازپلمپ بیش از ۱۵ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در محدوذه غرب اهواز از اول مهرماه امسال تاکنون خبر داد.
شریفی در توضیح این خبر افزود:این مراکز واماکن ازجمله: شیرینی فروشی،رستوران،آشپزخانه،فست فود،نانوایی،نان فانتزی،سوپرمارکت،آب شیرین کن، پیرایشگاه مردانه و آرایشگاه زنانه بوده اند که یا موازین بهداشتی را رعایت ننموده و بعضاً در آنالیز مواد غذایی آنها آلودگی میکروبی وجود داشته و یا از مواد افزودنی غیر مجاز از جمله رنگهای غیر مجاز و جوش شیرین در تولیدات خود استفاده نموده اند.

رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز بیان داشت:در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید موازین بهداشت فردی ، بهداشت وسایل و ابزار کار و بهداشت ساختمان  رعایت گردد  که این اقدام مرکزبهداشت غرب اهواز در راستای توجه  و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کنترل مواد غذایی انجام شده است.

مهرداد شریفی خاطر نشان کرد:بازرسان بهداشتی  بصورت مستمر در کشیکهای صبح  و عصر  نسبت به بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی  اقدام و نطارت لازم بر امر تهیه و توزیع مواد غذایی  خواهند داشت .

وی در  این خصوص به شهروندان توصیه نمود: از خرید موادغذایی از واحدهای صنفی که مورد تایید مراکز و مقامات بهداشتی نمی باشند خودداری نمایند ودرصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستورانها-قنادیها-فست فودها ونان فانتزی و.. مراتب را به سامانه ۱۹۰اطلاع دهند.