به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛سیدشکرخدا موسوی نماینده ادوار خوزستان در یادداشتی باعنوان:وقتی جناب استاندار قادر به گشودن درب ورزشگاه الغدیر به تنها تیم مردمی فوتبال استان نیست باید به حال خوزستان خون گریست. خوزستان بعنوان مهد فوتبال ایران دارای استعدادهای درخشان و ظرفیت های بالقوه و بالفعل است که همواره موجب عزت و اعتلای نام […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛سیدشکرخدا موسوی نماینده ادوار خوزستان در یادداشتی باعنوان:وقتی جناب استاندار قادر به گشودن درب ورزشگاه الغدیر به تنها تیم مردمی فوتبال استان نیست باید به حال خوزستان خون گریست.
خوزستان بعنوان مهد فوتبال ایران دارای استعدادهای درخشان و ظرفیت های بالقوه و بالفعل است که همواره موجب عزت و اعتلای نام ایران اسلامی در عرصه های ملی و بین المللی شده است.
سقوط جایگاه فوتبال ایران در رنگینک های فیفا زمانی رقم خورد که استعدادهای خوزستانی به حاشیه رانده شد.
متاسفانه روز دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ را باید روز شوم و سیاه فوتبال خوزستان نامید در آن روز که تنها تیم مردمی و متعلق به منطقه محروم یعنی استقلال ملاثانی برای رویارویی با تیم فجرسپاسی در اهواز و در چارچوب رقابت های لیگ دسته اول فوتبال کشور آماده شده بود و در آستانه بازی سرنوشت ساز برابر سپاهان برای برد و کسب سه امتیاز خود را مهیا کرده ناگهان شاهد بسته شدن ورزشگاه دولتی الغدیر به روی این تیم مردمی ، میهمان ، داوران و ناظران و صدها تماشاگر متعصب خوزستانی بودیم که در تاریخ فوتبال کشور بی سابقه بوده است. این اقدام علاوه بر لغو بازی موجب نارضایتی همه مردم شریف و متعصب استان و هوادران تیم ریشه دار استقلال آبی پوش ملاثانی گردید.
این اتفاق در خالی رخ داد که بدلیل عدم تکمیل روشنایی ورزشگاه تختی از دو هفته پیش هم باشگاه آبی پوشان و هم سازمان لیگ در مکاتبه و مذاکره با باشگاه استقلال خوزستان ، گروه ملی ، هیات فوتبال استان و اداره کل ورزش و جوانان بر معرفی ورزشگاه الغدیر بعنوان محل برگزاری ۴ بازی خانگی استقلال ملاثانی تاکید و اصرار کرده بود اما ناگهان و در حالی که ۲ ساعت تا آغاز بازی باقی مانده ، درب ورزشگاه الغدیر به روی میزبان و میهمان و تماشگران بسته می شود و حتی پیگیری و دخالت شخص استاندار خوزستان و دو معاون سیاسی و عمرانی وی نیز نتوانست حریف ممانعت مدیریت گروه ملی و باشگاه استقلال خوزستان بشود. بازتاب این خبر بسته شدن الغدیر باتوجه به همشهری بودن مدیریت شرکت فوق الاشاره و همچنین باشگاه استقلال خوزستان با تیم میهمان شائبه های ناخوشایندی را در فضای استان دامن زده و این امر علاوه بر متضرر شدن استقلال ملاثانی عملا سه امتیاز طلایی را به فجرسپاسی بخشید تا فاصله خود را با دیگر رقیب خوزستانی یعنی نفت مسجدسلیمان را بیشتر و از صعود آن به لیگ برتر ممانعت کند.
دتر از همه ناتوانی استاندار خوزستان بعنوان رئیس شورای تامین برای گشودن درب های ورزشگاه بود که نشان داد بکارگیری مدیران غیربومی پروازی که بنده در رقابت های انتخاباتی بارها فریاد زدم چه بلایی بر استان ما آورده و می آورد.
از طرفی مردم می پرسند پس سه نماینده اهواز که هر کلنگی به زمین زده می شود را به نام خود اعلام میکنند کما بودند تا از حق این تیم مظلوم دفاع کنند.
جالب است بدانیم ورزشگاه الغدیر در مالکیت اداره کل ورزش و جوانان استان خوزستان بوده و استادیوم اختصاصی باشگاه استقلال خوزستان نیست و همچنین قرارداد اجاره آن برای بازی های لیگ برتر رو به انقضا می باشد.
لذا در خصوص عملکرد نامطلوب و شائبه برانگیز مدیریت شرکت گروه ملی در خصوص بی توجهی به امنیت ، آرامش و مصالح استان و ضربه به تنها تیم مردمی خوزستان در لیگ های برتر و آزادگان باید شاهد برخورد با مدیران مقصر و ناکارآمد باشیم.
وزیر ورزش و جوانان باید پیرامون تعلل و بی توجهی به موضوع بهسازی و اصلاح سیستم روشنایی و نوسازی تاسیسات ورزشگاه تختی علیرغم گذشت ۸ ماه از تخصیص استادیوم تختی به بازی های استقلال ملاثانی و نیز مکاتبات سازمان لیگ پاسخگو باشد .برخورد با عوامل مسبب مشکلات اخیر برای ورزش استان در هر جایگاه و موقعیت از جمله استاندار خوزستان ،مدیر ورزش و جوانان و هیأت فوتبال خوزستان یک ضرورت جدی برای جلوگیری از اینگونه موضوعات تلخ می باشد.
سید شکرخدا موسوی
نماینده سابق اهواز ، کارون، باوی و حمیدیه در محلس شورای اسلامی