تاریخ انتشار خبر: 16 اسفند 1396 | 07:50:16
کد خبر : 2236
یادداشتی از مجیدکیوانی:

وعده های رئیس شورای شهر اهواز!

زاگرس نشینان-در چند دهه گذشته در زندگی روزمره بیشتر فعالین سیاسی، منتخبان مردمی و سرانجام مدیران اجرایی این سرزمین تضادهای غیر قابل هضمی در گفتار ویا کردارهای عجیب و غریب انها در قبل و بعد از به کرسی رسیدنشان ثبت و مشاهده میشود! در حوزه سیاست و گاها مدیریت بیان شعارهای زیبا و وعده های […]

زاگرس نشینان-در چند دهه گذشته در زندگی روزمره بیشتر فعالین سیاسی، منتخبان مردمی و سرانجام مدیران اجرایی این سرزمین تضادهای غیر قابل هضمی در گفتار ویا کردارهای عجیب و غریب انها در قبل و بعد از به کرسی رسیدنشان ثبت و مشاهده میشود! در حوزه سیاست و گاها مدیریت بیان شعارهای زیبا و وعده های سر خرمن دادن تبدیل به بخشی از هنجارهای منفی اجتماعی روزگار ما شده است. براحتی حرف میزنیم، وعده میدهیم و پاسخگو نیستیم. هر چند این نوع رفتارها در جوامع فاقد احزاب و جهان سومی اتفاق بسیار عادی است و بجای پاسخگو گویی منطقی به منتقدین و پیگیری مطالبات عمومی بهترین راه همان پاسخ ندادن و گاها اجرای روش های .. با منتقدین تخصصی است!
در این یادداشت ها که بصورت سریالی در چند روز اینده منتشر خواهم کرد قصد دارم براساس رعایت و اجرای حقوق شهروندی در دولت دبیر و امید به بخشی از وعده های انتخاباتی برخی از اعضای تاثیرگذار شورای پنجم شهر اهواز بپردازم. چند ماهی از عمر شورای پنجم اهواز سپری میشود و اقایان خاص هنوز در پیگیری وظایف قانونی خودشان مانده اند از بحث های عمرانی که بگذریم هنوز نشانه های از تحرک در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهرداری اهواز با شروع سال جدید در شهر مشاهده نمی شود بیشتر اعضای شورا، ریس شورا، شهردار و معاونت فرهنگی شهرداری همگی مدعی داشتن سوابق فرهنگی و اجتماعی اند اما فقط چند روز به نوروز ۹۷ مانده، اما شهر در بهت و غمی روزمره فرو رفته است! در این یادداشت کوتاه به بخشی از سخنان استاد فرهنگ و رسانه مهندس فلسفی را در طی سال ۹۶ مروری اجمالی می نمایم.
قبل از انتخابات،  ۱۶ اردیبهشت ۹۶. گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز،در مصاحبه با محمدجعفر فلسفی دبیر جامعه اسلامی مهندسین خوزستان؛ نحوه برخورد شهرداری و شورای شهر با مشکلات و معضلات موجود در سطح شهر اورژانسی است.اعضای شورای شهر باید با نظارت دقیق مانع از بروز و تحقق تخلفات شوند.مهمترین مشکل شهر اهواز یعنی فاضلاب همچنان بدون برنامه مدونی بر زمین مانده است.شورای شهر چهارم از نظر سیاسی فاقد انسجام است.به طور کلی عملکرد چهارمین دوره شورای شهر موفق نیست.
– استاد دقیقا منظورتان از اورژانسی و نظارت چیست؟ برای نمونه سه مثال از معضلات شهری را بیان میکنم ایا شما بعنوان تاثیر گذار ترین فرد شورا در این مدت برای برخورد با پدیده خطرناک وانت های (نهنگ های ابی) میوه فروش، رفع تاریکی و راه اندازی روشنایی در خیابانها، معابر وپارک های محلاتی و  تهیه سطلهای تفکیک زباله منازل حداقل اورژانسی و نظارتی وارد عمل شده اید؟ لطف کنید با هجوم نهنگهای ابی و تاریکی در محلات شهر اهواز  از راه اورژانسی و نظارتی حل مشکل بفرمائید و مابقی امورات شهر را در طی سه سال اتی پیگیری کنید!

رئیس شورای شهر اهواز گفت: روزی نیست که اعضای شورای شهر با مطالبات فسادزدایی مردم درشهرداری اهواز مواجه نشوند.
– به شما یاداوری میکنم ابتدایی ترین راه های فساد زدایی: ۱) برخورد قانونی و بی پرده با مفسدین بیت المال ست ۲) راه اندازی سیستم پاسخگویی مدیران شهرداری به شهروندان در برابر عملکردشان ۳) پیگیری مطالبات و نظارت شبانه روزی بر توزیع امکانات شهری توسط نمایندگان محلی ۴) در نهایت ارتباط مداوم و نزدیک با شهروندان است. ایا تا اکنون موفق به اجرای این امورات اولیه شده اید؟شما حتی پاسخ برخی از نامه ها و طرح هایی کاربردی که ماه هاست به دفتر کارتان ارسال شده است را نمی دهید و شاید از نزدیک به خیلی از محلات شهر مدتهاست پا نگذاشته اید!

فلسفی گفت: توجه به حوزه های سلامت، بهداشت و محیط زیست و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی در شهر باید جدی گرفته شود و در این میان متروی کلانشهر اهواز نیز باید در ردیف برنامه ها و  اهداف شهردار باشد.
– در مورد این اظهارتان در مورد بهداشت و سلامت شهری مانده چه پاسخی بدهم! واقعا در مورد ابتدایی ترین حوزه بهداشت شهری که جمع اوری زباله های خانگی و صنعتی است تا کنون چه تدابیری و اقدامات قابل مشاهده ای شورا و شهرداری اهوازداشته است؟ با نخاله های ساختمانی در تمامی نقاط پرت محلات و حاشیه شهر چه میکنید؟ برای کاش درختان مفید در پارک ها و اهدای سطلهای زباله بازیافت و…
رئیس شورای شهر اهواز تصریح کرد: استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد و نیز ایجاد فرصت های مناسب شغلی باید مورد توجه قرار گیرد.
– شما در این مدت چند دیدار با مدیران سمن ها و برنامه جامع برای تقویت و تعامل سمن های شهر اهواز داشته اید؟ چقدر شناخت نسبی از فعالیت سمن ها در ۱۲ حوزه کاری انها دارید؟ بنده چند دیدار و مصاحبه با کارشناس حوزه اجتماعی و سمن ها شورای شهر داشتم ولی متاسفانه بجای اجرا در حال توجیه و … بودند! پیشنهاد میکنم شما لطف کنید از تجربیات معاونت سمن های شهرداری تهران که جناب شهردار فعلی اهواز نیز شناخت کافی دارند بهره مند شود!
و…