تاریخ انتشار خبر: 13 آبان 1398 | 20:20:37
کد خبر : 7108
کیامرث حاجی زاده:

هیات ورزشی بیماران خاص خوزستان نباید از سروسامان بیفتد

  به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛کیامرث حاجی زاده رئیس هیات ورزش‌های بیماران خاص و پیوند اعضا خوزستان گفت: هیات استان نباید از سروسامان بیفتد و امروز هدف ما از ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، آوردن این بیماران، میان جامعه و مردم است. کیامرث حاجی‌زاده در همایش پزشکی ورزشی هیات ورزش‌های بیماران خاص خوزستان که […]

هیات ورزشی بیماران خاص خوزستان نباید از سروسامان بیفتد

  به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛کیامرث حاجی زاده رئیس هیات ورزش‌های بیماران خاص و پیوند اعضا خوزستان گفت: هیات استان نباید از سروسامان بیفتد و امروز هدف ما از ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا، آوردن این بیماران، میان جامعه و مردم است.

کیامرث حاجی‌زاده در همایش پزشکی ورزشی هیات ورزش‌های بیماران خاص خوزستان که امروز، ۱۳ آبان‌ماه در اهواز برگزار شد، با گرامیداشت روز مبارزه با استکبار جهانی اظهارکرد: همیشه به اعضای هیات گفته‌ام، زمانی که تیم خوزستان قرار است در مسابقات کشوری شرکت کند، باید با بهترین شرایط ممکن حضور پیدا کند زیرا معتقدم اگر موفقیت و سلامتی نصیب‌مان می‌شود به خاطر دعای خیر همین ورزشکاران هیات است.
وی با بیان این‌که بیش از هزار ورزشکار خوزستانی در بخش ورزش‌های بیماران خاص و پیوند اعضای خوزستان در حال فعالیت هستند، گفت:‌ همچنین به دنبال راه‌اندازی فوتبال پیوند اعضا هستیم. برای تمام رشته‌ها هزینه و مربی جذب کرده‌ایم و این‌که به عنوان هیات برتر کشور انتخاب می‌شویم، یعنی کارهای بسیاری صورت گرفته است. یکسری هیات‌ها مانند فوتبال، شطرنج و تنیس روی میز خوزستان درآمدزایی دارند ولی هیات بیماری‌های خاص و پیوند اعضا استان، همه‌اش هزینه است.
رئیس هیات ورزش‌های بیماران خاص و پیوند اعضا خوزستان گفت: ما با جامعه‌ای روبه‌رو هستیم که حتی برخی ورزشکاران‌مان پول ایاب و ذهاب و تزریق خون را ندارند، ضمن این‌که فعالیت ورزشی ما در ۱۴ رشته و شش گروه بیماری است. با توجه به حجم کاری نیز خواهشم این است که دوستان پای کار بیایند و کمک کنند. این هیات نباید از سروسامان بیفتد.
وی بیان کرد: همچنین درخواستم از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی این است که به بیماران خاص کمک کنند زیرا هر چقدر بتوانیم روی بحث ورزش این بیماران کار کنیم، از داروهایی که باید به این بیماران بدهیم، پیشگیری کرده‌ایم. در یکی از سفرهایی که با ورزشکاران‌مان داشتم، دو نفر آن‌ها به من گفتند که از وقتی فعالیت ورزشی داریم، دوز دارویی‌مان نصف شده است. پس توجه به بحث ورزش این بیماران به اقتصاد خانواده‌های‌شان نیز کمک می‌کند.
به گزارش ایسنا، حاجی‌زاده عنوان کرد: همه ما بر اساس اعتقاد قلبی‌مان کنار ورزشکاران بیماران خاص و پیوند اعضا قرار گرفته‌ایم. اولا امیدوارم روزی برسد که یک بیمار تالاسمی هم نداشته باشیم، دوم این‌که بتوانیم شرایط را به سمتی ببریم که خیرین پای کار بیایند. باید بتوانیم انگیزه لازم را برای خیرین ایجاد کنیم و باید مطالبه‌گر باشیم.
وی در ادامه، خاطرنشان کرد: در سه سال اخیر، خوزستان یک استان دائم‌البحران بوده است و مسئولیت اداره‌کل مدیریت بحران استانداری نیز بر عهده من بوده است و در حال حاضر معاونت توسعه استانداری را هم بر عهده دارم. باید بگویم از نظر کاری و شغلی هیچ رغبتی به حضور در مجمع انتخاب رئیس هیات ورزش‌های بیماران خاص نداشتم اما با اصرار رئیس فدراسیون و دوستان، پای کار آمدم. این هیات هیچ چیزی از خود ندارد و تمام آن بر مدار کمک می‌چرخد.
رئیس هیات ورزش‌های بیماران خاص و پیوند اعضا خوزستان بیان کرد: پنج سال پیش بود که بر اساس اشتباهی که در دولت گذشته رخ داد، هیات بیماران خاص و ناشنوایان با یکدیگر ادغام شدند و همین باعث شد که هیات بیماران خاص کاملا جمع شود.
وی با بیان این‌که موسسه بیماران خاص با هماهنگی و پیگیری‌هایی که صورت گرفت، راه‌اندازی شد و خوشبختانه ساختمان آن طی یکی دو هفته آینده تجهیز و به بهره‌برداری می‌رسد، گفت:‌ بالاخره بنیاد بیماران خاص یا موسسه بیماران خاص استان هم راه‌اندازی خواهد شد. این موسسه‌ها غیردولتی هستند و بنیاد آن در کشور نیز غیردولتی است.
حاجی‌زاده با اشاره به راه‌اندازی هیات خوزستان در سال ۹۳، عنوان کرد: نسبت به گذشته، اکنون حداقل بیش از دو میلیارد تومان تجهیزات در هیات‌های شهرستانی وجود دارد. دوستانی که در ورزش هستند باید این را بدانند در این سه سال، هر سال چهار المپیاد استانی را نیز برگزار کردیم. همچنین در حال حاضر همان هیاتی که برای شروع کار خود یک خودکار هم نداشت، چهار سال است که به عنوان هیات برتر معرفی می‌شود. برای اولین بار نیز در مسابقات پیوند اعضا جهان، نماینده داشتیم که موفق به کسب پنج مدال شد. در مسابقات کشوری نیز بارها موفق به کسب مدال شدیم.
وی با بیان این‌که چندین بار به مدیرکل ورزش و جوانان خوزستان و رئیس فدراسیون گفته‌ام که حاضرم هیات را به نفر دیگری تحویل دهم، ادامه داد: در دو سه ماهی که با بحران سیل درگیر بودیم، کارها خوابید زیرا کسی هم به هیات کمک نمی‌کرد.
رئیس هیات ورزش‌های بیماران خاص و پیوند اعضا خوزستان در ادامه عنوان کرد: کار بزرگِ بنیانگذاری بنیاد بیماران خاص و هیات‌های ورزشی توسط یک مرد بزرگ در کشور، یعنی در دولت دوم سازندگی به دستور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی انجام شد. آن موقع این مرحوم به فکر آسیب‌پذیرترین قشر جامعه یعنی بیماران خاص نیز بود. متعاقب آن نیز ایشان به خانم هاشمی اعلام کرد که باید فدراسیون مربوطه تشکیل شود. امروز هدف ما از ورزش بیماران خاص، آوردن این بیماران میان جامعه و مردم است، ضمن این‌که می‌خواهیم امید آن‌ها را به زندگی زیاد کرده و در آن‌ها شور و نشاط ایجاد کنیم. کار این هیات، ورزش است ولی تنها به این مقوله اکتفا نکرده‌ایم و کارهای دیگری نیز انجام داده‌ایم.

ایسنا