تاریخ انتشار خبر: 14 آبان 1398 | 19:24:51
کد خبر : 7136
مشاور هنری استاندار خوزستان:

نیازمند استفاده از تکنولوژی روز در حوزه فرهنگ و هنر هستیم

کیانی با بیان اینکه در حوزه فرهنگ و هنر نیاز به تکنولوژی روز داریم گفت: ابعاد مختلف مسائل رایانه ای وعلوم پیشرفته ارتباطات می تواند گره گشای بسیاری از فعالیت ها باشد.

به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛رضا کیانی، با بیان اینکه هر نمایشگاهی بستری برای تبلور و شکوفایی خلاقیت ها و تبادل داشته ها است اظهار کرد: نمایشگاه الکامپ خوزستان با هدف ارج نهادن به فعالیت های الکترونیکی، رایانه ای و توجه جدی به تسریع امر جابجایی اطلاعات برپا شد و نقطه عطفی در فعالیت های فرهنگی، اقتصادی و دانشگاهی خوزستان است.

مشاور هنری استاندار خوزستان افزود: نمایشگاه الکامپ چرخه توسعه را با شتاب ارزشمندی رو به جلو می برد که این نمایشگاه یافته ها و خروجی را به طور مستند، علمی و نظام مند در اختیار عموم جامعه قرار می دهد.

وی ادامه داد: نیروهای فکری، دانشگاهی، علمی و پژوهشی خوزستان در این نمایشگاه سهم داشتند و نیاز بر این است بعد از نمایشگاه مورد آسیب شناسی و نقد جدی قرار بگیرند تا در سال های آتی نقاط قوت، تقویت و نقاط ضعف، رفع یا به حداقل برسند.

کیانی اذعان داشت: نظرات کارشناسی اساتید دانشگاهی، سازمان های مردم نهاد، اصحاب قلم و رسانه، هنرمندان، فرهیختگان و روحانیت باید در نظرسنجی مسئولان مورد بررسی قرار بگیرد تا شاهد گامی رو به جلو در سال های آتی باشیم.

وی با اشاره به اینکه ابعاد مختلف مسائل رایانه ای وعلوم پیشرفته ارتباطات می تواند گره گشای بسیاری از فعالیت ها باشد تصریح کرد: در حوزه فرهنگ و هنر نیاز به تکنولوژی روز داریم.

وی با بیان اینکه در سینما بسیاری از تکنیک های تدوین، توکاژ و خلق شهرک های سینمایی به واسطه رایانه صورت می گیرد ابراز کرد: نیازمندیم در بین هنرمندان تئاتر و اساتید سخت افزار رایانه ای ارتباطی برقرار شود چرا که تکنیک های پیشرفته رایانه ای می تواند مکمل کار آنها باشد.

مشاور هنری استاندار خوزستان یادآور شد: اطلاعات فرهنگی و هنری، آموخته ها، تجارب و اندیشه های اساتید هنر باید به طرق مختلف انتقال داده شود که با توجه به رشد فزاینده تکنولوژی و استفاده روزافزون از فضای مجازی تکنیک هایی خلاقانه جهت سرعت در تبادل اطلاعات فرهنگی و هنری وجود دارد.

وی با اشاره به اینکه خوزستان قدمتی شایسته تقدیر و قابل تامل از حیث میراث فرهنگی، هویتی و اماکن گردشگری دارد که می توان تورهای مجازی در این حوزه را تقویت کرد افزود: باید بستر تحلیل و پژوهش میراث فرهنگی و صنایع دستی خوزستان را با تکنیک های رو به رشد علوم رایانه ای در فضای مجازی تقویت کرد.

کیانی یاد آور شد: از فضای مجازی و علوم رایانه ای می توان جهت فعالیت در علوم قرآنی بهره برد که بتوانیم ارزش های دینی را با زبان و دیدگاه علمی و در عین حال خلاقیت و زیبایی را به نسل امروز منتقل کنیم.