تاریخ انتشار خبر: 27 آبان 1397 | 16:05:22
کد خبر : 3903

نواختن زنگ مكمل یاری آهن و ویتامین Dدر مدارس روستایی غرب اهواز با حضور رئیس مركزبهداشت غرب اهواز

  به گزارش زاگرس نشینان همزمان با آغاز برنامه مکمل یاری آهن ویتامین D در مدارس دخترانه غرب اهواز،زنگ نمادین مکمل یاری آهن و ویتامین Dدر دبیرستان دخترانه طوبی وایران در روستای دغاغله نواخته شد. در این مراسم ، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز و برخی مسئولان واحدهای ستادی این مرکز ومسئول وپرسنل پایگاه دغاغله و جمعی از […]

 

به گزارش زاگرس نشینان همزمان با آغاز برنامه مکمل یاری آهن ویتامین D در مدارس دخترانه غرب اهواز،زنگ نمادین مکمل یاری آهن و ویتامین Dدر دبیرستان دخترانه طوبی وایران در روستای دغاغله نواخته شد.

در این مراسم ، رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز و برخی مسئولان واحدهای ستادی این مرکز ومسئول وپرسنل پایگاه دغاغله و جمعی از مسئولان آموزش و پرورش ناحیه ۴ اهواز و دبیرستان طوبی و ایران، مدیر عامل انجمن دیابت استان و دانش آموزان دبیرستانی دوره متوسطه اول و دوم حضور داشتند.

دکتر مهرداد شریفی- رییس مرکز بهداشت غرب اهواز با بیان اهمیت اجرای برنامهمکمل یاری آهن و ویتامین Dدر مدارس، بکارگیری ترکیبی از چهار استراتژی : مکمل یاری آهن و ویتامین D ، آموزش در جهت اصلاح و بهبود تغذیه، غنی سازی مواد غذایی و کنترل بیماریهای عفونی و انگلی  را در پیشگیری و کنترل کم خونی ناشی از فقر آهن، ضروری دانست.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز،کاهش ضریب هوشی و کاهش قدرت یادگیری، اختلال در رشد جسمی و در نتیجه کاهش توانمندی های ذهنی و جسمی را از پیامدهای کم خونی فقر آهن عنوان کرد ودر خصوص اهمیت ونقش های ویتامین Dدر بدن گفت این ویتامین سبب رشد واستحکام استخوانها ، کمک به سلامت سیستم عصبی و پیشگیری از رشد سلولهای سرطانی در بدن  می شود وبهترین زمان برای دریافت وجذب  این ویتامین از نور خورشید ۹تا۱۱صبح وساعت ۱۶تا۱۸ عصر می باشد.

 وی افزود: برخی عادتهای غذایی در جامعه وجود دارد که بر زیست دسترسی آهن در بدن، تاثیر منفی می گذارد . وی ، بهبود شیوه زندگی، بازگشت مجدد به صفا و سلامت سفره های سنتی و اجتناب از روی آوردن به سفره موسوم به صنعتی( استفاده از غذاهای  سریع پخت و آماده) را برای داشتن جامعه و نسلی سالم و پویا و نیز توسعه پایدار کشور، ضروری دانست.

شریفی در ادامه با اشاره به برنامه آهن یاری در مدارس، گفت: این طرح، کلیه دانش آموزان دختر دوره متوسطه اول و دوم شهری و روستایی را تحت پوشش قرار می دهد. وی مقدار توزیع و مصرف قرص فروسولفات را هرهفته یک عدد و به مدت ۱۶ هفته جهت دختران اعلام ودر مورد مکمل یاری ویتامین دی گفت: این طرح کلیه دانش آموزان دختر وپسر دوره متوسطه اول و دوم شهری و روستایی را تحت پوشش قرار می دهد. وی مقدار توزیع و مصرف قرص ویتامین D را هرماه یک عدد و به مدت ۹ماه جهت دانش آموزان دختر وپسرعنوان نمود.

رییس مرکز بهداشت غرب اهواز در ادامه در مورد  آموزش و اطلاع رسانی در خصوص دیابت و ضرورت ارتقای آگاهی نوجوانان و جونان در پیشگیری از دیابت ، مطالبی را بیان نمود .