به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛جمعی از حامیان علی عسگر ظاهری عبده وند طی نامه ای سر گشاده به شورای محترم نگهبان خواستار شفافیت انتخابات دوره دوازدهم حوزه انتخابیه مسجدسلیمان شدند. در این نامه آمده است: سلام علیکم قبل از هر چیز باید گفت مردم محترم حوزه ی انتخابیه مسجد سلیمان ، هفتکل ، لالی و […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛جمعی از حامیان علی عسگر ظاهری عبده وند طی نامه ای سر گشاده به شورای محترم نگهبان خواستار شفافیت انتخابات دوره دوازدهم حوزه انتخابیه مسجدسلیمان شدند.
در این نامه آمده است:
سلام علیکم
قبل از هر چیز باید گفت مردم محترم حوزه ی انتخابیه مسجد سلیمان ، هفتکل ، لالی و اندیکا تابع قانون بوده و قانون را فصل الخطاب میدانند و معتقد به پیگیری حقوق فردی و اجتماعی خود از مجاری قانونی هستند به منظور تنویر افکار عمومی از شورای محترم نگهبان انتظار میرود.
الف- میزان اراء نفر اول و دوم انتخابات را پس از بازشماری اعلام فرمایند.
ب-اگر ارایی از اقای ظاهری باطل شده است تعداد اراء باطله و نام شعبه اخذ رای و علت انرا جهت تنویر و اقناع افکار عمومی اعلام فرمایند.
ج- به ابهامات ذیل پاسخ دهند:
اکنون که فضای غلیظ و مسموم انتخاباتی کم رنگ شده و نور حقیقت ازمیان غبار تبلیغات مسموم اشکارتر شده است و شوک بیهوشی ناشی از تغییر منتخب مردم حالت متعادل تری به خود گرفته و دست اندرکاران امنیتی با پایان ماموریت به امید گذراندن تعطیلات درکنار خانواده از مسجدسلیمان عازم دیار خودشدند و همه چیز ارام است انتظار میرود ان شورای محترم به منظور اقناع اکثریت مردمی که باروحی ازرده و قلبی اندوهگین از رای بر باد رفته و تغییر منتخب شهرشان که بیش از دو سال برایش تلاش کردند و اکنون با جیب های خالی ناشی از فقر و بیکاری و تورم افسارگسیخته به استقبال نوروز رفتند به ابهامات ذیل پاسخ دهند قطعا هر نوع *شفاف سازی اعتماد و اطیمنان مردم نسبت به نظام را افزایش خواهد داد.
۱- تاریخ انتخاباتی شهرستان مسجدسلیمان مملو از ابهامات بین صندوق رای و نتیجه انتخابات است رقابت بین اقای فروغی و رقیب سرشناس او که نسل قدیم به یاد دارند رقابت اقای حسن زاده با رقیب و نتیجه ای که حاصل شد!!!! ابطال رای ۴۷ هزار نفری محمد شهنی مصطفی و اینک موضوع پیروزی آقای ظاهری و جایگزینی نفر دوم به جای نفر اول همگی باعث ایجاد نوعی شک و بدبینی شده است.
۲- بسیاری از فعالان اجتماعی و نیروهای سیاسی با دیدگاههای متفاوت علیرغم قهر و ناراحتی مردم با صندوق های اخذ رای و تحریم انتخابات، بنابه توصیه برخی از نیروهای همفکر و تاکید مقام رهبری همچون گذشته بی مزد و منت ابروی خود را گرو گذاشتند و با توجیه اینکه این بار متفاوت از گذشته است مردم را به حضور درانتخابات تشویق نمودندبه امیداینکه بتوانند از جمهوریت نظام دفاع کنند و با رای خود تاثیری درسرنوشت خود داشته باشند به همه اطمینان داده شد که مسئولان از رای انها حفاظت می کنند و اجازه نمی دهند مکاران و بد خواهان ملت از رای انها سوء استفاده کنند.
۳- همانطور که همه میدانند اقای علی عسکری ظاهری عبدوند با اختلاف ۲۴۵ رای بیشتر از نفردوم بعنوان منتخب مردم توسط وزارت کشور معرفی گردید اما پس از طی فرایند انتخابات، سخنگوی محترم ان شورا اعلام نموددرحوزه انتخابیه مسجدسلیمان لالی اندیکا و هفتکل پس از شمارش مجدد اراء جای نفر دوم با نفر اول عوض شده است.
این موضوع ابهاماتی را بوجود اورده و اکثریت مردم قانع نشدند چرا که :
الف: پس از تغییرات بوجود امده هیچ گونه اشاره ای به میزان رای نفر اول و نفر دوم نشد تا تفاوتها مشخص شود و مردم متوجه شوند چه اتفاقی افتاده است
– سخنگوی شورای نگهبان تنها اشاره به باز شماری مجدد اراء نموده است که این معنا را می دهد درشمارش اراء اشتباهاتی صورت گرفته و پس از بازشماری نفر دوم نه تنها ۲۴۵ رای را جبران نمود بلکه تعداد اراء اضافه ای هم کسب کرده است، این در حالی است که شواهد و قرائن ناشی از صحبت های اولیه هیئت اعزامی نشان می دهد موضوعات دیگری مطرح بوده *و بازشماری اراء تنها تغییرات اندکی برای همه ها نامزدهای انتخاباتی به همراه داشته که به هیچ وجه تعیین کننده تغییر نتیجه انتخابات نبوده است، اگر غیر از این است شورای محترم نگهبان شفاف سازی نمایند!!
ج– بنابراخبار رد و بدل شده بین هیئت اعزامی ازسوی شورای نگهبان با نماینده آقای ظاهری که اجازه نظارت برشمارش اراء را به او ندادند و تنها در یک فاصله ۸ تا ۱۰ متری از اعضای هیئت نظارنی که اراء را باز شماری می کردند در فرمانداری مسجدسلیمان حضور داشت به دو موضوع اشاره شده است که به نظر میرسد موضوع اصلی تغییر نتیجه انتخابات به زعم هییت اعزامی این موارد بوده اند که قابل پذیرش برای افکار عمومی نیستند مگر اینکه دلائل مستند و قانونی ارائه شود درصندوق مستقر در روستای محل تولد علی عسکر ظاهری که تمام اراء طبیعتا متعلق به او بود تعدادی اراء بدلیل نداشتن مهر انتحابات باطل شده است، رای اندک دو کاندیدای رقیب در این صندوق نشان میدهد که احتمالا برخی افراد صندوق به انها رای دادند “که اگر چنین باشد نشان دهنده جهت فکری برخی از اعضاء صندوق است”
حال سوالات ذیل مطرح است:
۱- متاسفانه بنا برعرف غلطی که در کشور وجود دارد علی رغم تاکید مقام رهبری مبنی بر عدم دخالت نمایندگان مجلس در عزل و نصب ها این رویه همچنان وجود دارد
باتوجه به اینکه عسکر ظاهری نماینده حاضر نبوده مسئولان اصلی شهرستانها و برگزار کننده انتخابات و اعضای شعب اخذ رای هیچ گونه نسبت یا گرایشی به وی نداشتند نه تنها احتمال تخلف به سود وی ازاین ناحیه منتفی است بلکه برعکس موضوعات دیگر محتمل است.
۲- اعضای صندوق بخصوص نماینده فرماندار و نمایندگان هئیت نظارت ؛چرا در یک منطفه عشایری تعداد تعرفه های بدون مهر را در اختیار عشایری که سوادکمی دارند و همگی از طرفداران و فامیل عسکر ظاهری هستند قرار دادند؟!!! آیا خدای ناکرده تعمدی در کار بوده یا سهوا این اتفاق رخ داد مردم سوال می کنندچرا این اتفاق تنها در حوزه ای که تمام اراء ان متعلق به ظاهری است اتفاق افتاد چرا در حوزه های دیگر چنین اتفاقی رخ نداد؟ اخبار غیر رسمی می گویند دادستان محترم و شجاع اندیکا تعدادی ار اعضاء صندوق را احضار و تحقیقاتی بعمل اورد اگر چنین امری صحت دارد چرا هئیت اعزامی از سوی شورای نگهبان و هییت نظارت توجهی به پرونده تشکیل شده در دادستانی اندیکا نداشته اند،؟ مردمی که رای پاک خود را به صندوق ریختند چه تقصیری داشتند؟؟؟ چرا باید این اراء باطل می شدند تخلف اعضای صندوق چه ربطی به رای مردم داشته است،؟!!
آنچه که از مفاد بند ۹ از قسمت ب ماده ۲۲ استنباط میشود ابطال اراء بدون مهر، مشمول تعرفه های است که جعلی باشند و خارج از تعرفه های قانونی به صندوق ریخته شوند نه تعرفه هایی که بصورت قانونی از طریق صندوق اخذ رای صادر شده اند ودراختیار عشایر قرار گرفتنددر حالی که این تعرفه تماما از سوی اعضاء صندوق و نمایندگان شورای نگهبان در اختیار مردم قرار گرفته است آیا شورای نگهبان سهل انگاری نمایندگان خود در این صندوق ها رانادیده می گیرد و به جای ان مردم را جریمه می کند و رای انها را باطل می کند؟!!!
اگر این موارد صحیح نیستند لطفا اصل وقایع را برای تنویر افکار عمومی اعلام فرمایید.
۲- اخبار غیر رسمی می گویند که ابطال اراء بدون مهر هم کفاف تغییر در نتیجه انتخابات را نمی داد.
هیت اعزامی اشاره داشتند که برخی اراء با یک خط نوشته شده اند
که اولا باید گفت:در بندهای الف و ب ماده ۲۲ که موارد ابطال رای صندوق را مطرح می کند هیچگونه بندی وجود ندارد که اراء با یک خط را باطل نمایند و قانون اجازه ابطال چنین ارایی را نداده است دوم اینکه مردمی که سواد کافی ندارند کسی را که سواد دارد و امین انهاست تعیین می کنند تا اراء انها را بنویسد بعلاوه در بسیاری از موارد اعضاء صندوق فرد یا افرادی را برای نوشتن رای افرا بیسواد و حفاظت از اراء مردم تعیین می نمایند.
امیدوارم شورای محترم نگهبان پاسخ منطقی برای ابهامات مطروحه داشته باشد
جمعی از حامیان حاج علی عسکر ظاهری