به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان،معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان در این جلسه با مخاطب قرار دادن اعضای شورای شهر به عنوان نمایندگان مردم مسئولیتهای اجرایی این اعضا را یادآور شد.
وی اظهار داشت:در سیستم مدیریت شهری وظایف مدیران مشخص شده است و هر فرد در مقام اجرایی خودش باید بتواند وظایفش را به درستی انجام دهد. شورا، شهرداری، دستگاههای دولتی، و سایر نهادهای اجرایی باید بتوانند وظایف خود را به نحو احسن و با رعایت اصل عدم مداخله در کار یکدیگر انجام دهند. ما وظیفه داریم که خدمات را به نحو مطلوب به مردم ارائه دهیم. نباید باعث شویم که تداخل شغلی پیش بیاید.
فرماندار ویژه آبادان تصریح کرد:وظیفه فرمانداری نظارت است، چرا باید همکاران من هر روز در کف خیابان وظایف شهرداری را انجام بدهند.چه کسی این وضعیت را بوجود آورده است. آیا بوجود آوردن این وضع بر اساس منطق است یا کسانی هستند که مغرضانه در حال کم کاری هستند.
وی با تشریح جغرافیای شهرستان آبادان گفت:اگر مساحت فرودگاه، مخازن نفت، پالایشگاه، پتروشیمی، ادارات، زمینهای خالی و منازل مردم و… را از مساحت شهر کم کنیم، فضای بسیار کمی نیز باقی می ماند.مگر این فضای باقیمانده چقدر است که شهرداری و شورای شهر حریف مشکلات آن نمی شوند؟!؟!
موسوی خطاب به اعضای شورای شهر گفت:شما بر اساس توانایی که در خود برای برنامه ریزی شهری سراغ داشتید، خودتان را در معرض انتخاب مردم قرار دادید. مردم هم به شما رای داده اند تا بتوانید خدمات شهری را راهبری کنید. کار شهردار باید با برنامه باشد و شورا نیز این برنامه را باید رهبری، تدوین و مدیریت کند. شورای شهر هم باید برنامه داشته باشد. برنامه ای که شورا به شهردارمی دهد از دو حالت خارج نیست. یا شهردار آن را اجرا می کند، یا به آن اعتقادی ندارد و اجرا نمی کند.آیا شما به عنوان اعضا واقعا از خدمتی که شهرداری به مردم انجام می دهد راضی هستید؟
معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان از جمع آوری زباله، لایروبی و خروج آبهای سطحی، ارتقای فضای سبز، آسفالت معابر، جلوگیری از سد معبر، نخاله برداری و جلوگیری از دپوی زباله، بهبود وضعیت مبلمان شهری، تسهیل گره ترافیکی و جمع آوری سگهای ولگرد به عنوان ۹ خدمت و انتظار اولیه ی مردم از شهرداری نام برد و اظهار کرد:در بحث زباله، به نظر من نقاط زیادی از شهر مملو از زباله است. فضای آبهای سطحی صدای مردم را در آورده است. چرا شهرداری نمیتواند ۶۰ کیلومتر کانال خروج آبهای سطحی را مدیریت کند.آبادان شهری کم باران است که آبهای سطحی زیادی ندارد، ولی همین مقدار کم هم به میزان زیادی برای مردم دردسر ایجاد کرده است. با وجود اینکه آبادان شهری مسطح است و مسیر کانالها به داخل رودخانه می رود، اما اگر آب رودخانه بالا بیاید، این کانالها نمی توانند جوابگو باشند. این وضعیت نابسامان سوای ۸۵۰ کیلومتر شبکه فاضلاب آبفا است. واقعا شهردار برای این مشکل چه برنامه ای داشته است؟
موسوی با انتقاد شدید از وضعیت فضای سبز آبادان گفت: سرانه ی فضای سبز ما افزایش یافته است اما با چه چیزی؟ با نیزار. چرا برای ریشه کنی نیزارها هیچ کاری انجام نمی دهید؟چرا اجازه می دهید فضای سبز آبادان به یغما برود؟ چرا اجازه می دهید فضای سبز تبدیل به پارکینگ شود؟
فرماندار ویژه آبادان در خصوص ساخت و سازهای غیر مجاز، ترافیک و سگهای ولگرد گفت:برخی ساختمانهای در حال ساخت با نصب داربست فلزی و تاخیر در جمع آوری آن برای مردم مشکل ایجاد کرده اند.کسی هم پیگیری جدی نمیکند. فلان بساز بفروش می آید از فضای تراس استفاده میکند و تا ده طبقه آن را تبدیل به فضای تجاری ملک خود میکند. اینگونه می شود، که اگر از ابتدای یک خیابان انتهای آن را مشاهده می کنید، خیلی از ساختمانها پیشروی کرده اند. این تبدیل فضای تجاری را به چه کسی داده اید؟ نخاله های ساختمانی شهر امان مردم را بریده است.کوچه ها و خیابانها پر از گودال و چاله است. اگر باعث حادثه یا ایجاد تصادف شد چه کسی پاسخ می دهد؟ شهردار یا شورا؟ چرا در شهری که اگر جنگ نبود بیش از یک میلیون جمعیت داشت و اکنون ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد،این همه مشکلات ترافیکی وجود دارد؟ چه برنامه ای برای جمع آوری سگهای ولگرد دارید؟ حتما باید اتفاق ناگواری پیش آید که به فکر باشید؟ چرا حریف ۲۰۰ نفر متکدی که خیلی از آنها معتاد و کارتن خواب هستند نمی شوید؟
فرماندار ویژه آبادان ادامه داد:شهر آبادان به کیوسک تبدیل شده است. مردم از ما سوال می کنند و شکایت دارند که واگذاری این کیوسکها بر اساس چه مبنایی بوده است؟ از طرفی دیگر وضعیت برخی خیابانها و حتی بلوارها واقعا تاسف بار است. اینهمه وانت فروش میوه و دیگر اقلام در شهر توقف و برای خود قلمرو ایجاد کرده اند . آیا این کار سد معبر نیست؟ این همه حفاری در شهراتفاق می افتد که شهرداری پول ترمیم آن را گرفته است. چرا آنها را به حالت اول در نیاورده اید؟ جواب مردم امیر آباد، سلیچ، دهکده بریم و دیگر مناطق محروم را چه کسی باید بدهد؟
وی تصریح کرد:شهرداری و شورا نتوانست بودجه ۱۱ میلیاردی ساحل سازی را برمبنای یک مناقصه صحیح و بدون مسئله برگزار کند. چرا با کمیسیون مناقصات که سهل انگاری کرده برخورد نکردید؟ وضعیت پارک ۱۷ هکتاری دیگر به گونه ای شده است که دادستان محترم باید به آن ورود کند.در جای دیگر شهر از سمت میدان ثامن الائمه تا سه راه مدن، حریم شهر را با ساخت و ساز غیر مجاز به تاراج برده اند، چرا شهرداری به این مسئله با جدیت ورود نکرده است؟
فرماندار ویژه آبادان در ادامه این جلسه ضمن تاکید بر برطرف کردن سریع مشکلات خدمات شهری، پیشنهاد خود را مبنی بر خروج شهرداری از این بحران اینگونه بیان کرد:
حدود ۲۸ نقطه در شهر وجود دارد که نیاز به خدمات دهی روزانه ی شهرداری دارد. ۹ خدمات اولیه ای که از آن نام بردم را در عدد ۲۸ ضرب کنید. حدود ۲۵۰ نفر از پرسنل شهرداری را مسئول رسیدگی به درخواستهای ۹ گانه مردم در ۲۸ نقطه شهر کنید. از آنها گزارش روزانه بخواهید. پاسخ بخواهید. اگر آنها بتوانند وظیفه خود را بخوبی انجام دهند قول می دهم که انقلاب بزرگی عمرانی در ارائه خدمات شهری آبادان رخ بدهد.
وی تاکید کرد:تعارفات را کنار بگذارید. اختلافات را کنار بگذارید. محافظه کار نباشید. از سازمان منطقه آزاد مطالبه تفاهمنامه داشته باشید. پیمانکار های قوی جذب کنید. سرمایه گذار جذب کنید. کدهای درآمدی شهرداری تعطیل است، آنها را فعال کنید، حرکتی کنید که به نفع مردم باشد.
وی در پایان بیان کرد :شهرداری علاوه بر بودجه سالانه، بودجه عمرانی که دولت می دهد، تفاهمنامه با منطقه آزاد، مشارکتهای بخش خصوصی وکمکهای دیگر دستگاهها را نیز دارد. باید بتوانید همه ی این موارد را به درستی مدیریت کنید.