به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛شهرام احمدی فعال سیاسی-اجتماعی در یادداشتی باعنوان:مردم اهوز قضاوت کنند، آیا در این شهر نوروز متفاوتی رقم خورد؟ شورای ششم و رضا امینی، شهردار اهواز برای سال جدید وعده ی نوروز متفاوتی را داده بودند، اما این وعده نیز همچون وعده اعضای لیست شهادت شهود در ساماندهی ورودی و خروجی های […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛شهرام احمدی فعال سیاسی-اجتماعی در یادداشتی باعنوان:مردم اهوز قضاوت کنند، آیا در این شهر نوروز متفاوتی رقم خورد؟
شورای ششم و رضا امینی، شهردار اهواز برای سال جدید وعده ی نوروز متفاوتی را داده بودند، اما این وعده نیز همچون وعده اعضای لیست شهادت شهود در ساماندهی ورودی و خروجی های شهر اهواز و رهاسازی آن از دست متصرفین محقق نشد.
شهرداری اهواز برای نوروز امسال چیز متمایزی ارائه نداد، بلکه کاهل تر، بی نظم تر، ضعیف تر و عقب تر از همیشه بود.
بی نظم تر از این لحاظ که عدم جمع آوری به موقع زباله و رفت و روب، خاموشی عجیب پل ها، سر در گمی مسافران نوروزی، ضعف خدمات عمومی، نگهداری نامناسب از سرویسهای بهداشتی، فضای سبز نامناسب، شروع به کار دیر هنگام رنگ کاری جداول و بعضی کارهای تعمیراتی و اصلاحی، توقف عملیات آسفالت و لکه گیری ها و شروع به کار دیرهنگام آن، رها شدن کنده کاریهای منتهی به روزهای آخر سال به امان خود و خیابانهایی که به بهانه ایجاد شبکه دفع آبهای سطحی، توسط پیمانکاران زخمی شده و پر ازخاک باقی ماندند، چهره زشت ورودی و خروجی های شهر که با تصرف آیلندها و بعضا” بخشی از جاده و تبدیل آن به محل کسب و کار از راه دستفروشی و…و…و… همه و همه استدلال هایی است که از مدیریت جزیره ای، سردرگم شهرداری و دورانی بی برنامه و ضعیفتر از همیشه حکایت دارد. بدون شک اگر از مردم اهواز نظر سنجی شود که آیا در این شهر نوروز متفاوتی رقم خورد با پاسخ قاطع منفی مواجه خواهیم شد.
رضا امینی که ظرف ۶-۷ ماه گذشته کاری جز چند مصاحبه و تغییرات شکلی در شهرداری انجام نداده بود، تحت فشار افکار عمومی ناچار وعده نوروزی متفاوت را داد، اکنون که آخرین روزهای تعطیلات نوروز هم سپری میشود هنوز نشانه ای از این تفاوت جز در کاهش خدمات نمی توان دید.
تا این لحظه ابتکارات رضا امینی تنها بر روی کاغذ و در خدمت نمایش های رسانه ای بوده است، برای مثال با تبلیغات فراوان خبر از راه اندازی یک دستگاه اتوبوس گردشگری داده شد، که نه زمان و مکان استقرار و مسیر حرکت آن اعلام شد و نه نحوه استفاده از آن، کیوسکهای از من بپرس، ناکار آمد و نمایشی از آب در آمدند، رستوران ریتاج که با تبلیغات فراوان به عنوان پروژه خاص و لاکچری سرمایه گذاری معرفی می شد، تنها در اخذ ورودی هنگفت از مردم شهر، لاکچری ظاهر شده است.
شورای ششم و شهردار منتخب غیر بومی شان همه ی زور یک جریان فکری تمامیت خواه هستند که علیرغم ناکار آمدی و پرت بودن از دانش اداره شهر، خود را همه فن حریف مدیریت شهری بخصوص شهرداری اهواز و همزمان عصاره تقدس و پاکی می دانند، این جریان هم در بینش و هم در چینش ادامه جریان خود مقدس پنداری است که در شورای پنجم موسی شاعری را بر سر کار آورد بوده و کاری جز اتلاف وقت و سرنگون ساختن ساختار شهرداری اهواز و گنده گویی و نمایش های رسانه ای از خود بروز نداد. پیش بینی می شود شورای ششم با یکی دو بار آزمایش و سعی و خطای دیگر در تعویض و انتخاب سرپرست و شهرداران متفاوت و تبدیل کردن شهرداری اهواز به ستاد انتخاباتی مجلس، در پایان دوره خود همچون شورای پنجم سرافکنده و بی بازده به آخر خط برسد و تنها کاری که صورت گرفته ایجاد رزومه برای امثال اسدالهی و امینی است، که در شهر خود خواب چنین مناصبی را هم نمی دیدند.
امیدواریم این تلنگر باعث هشیاری آنهایی شود که خود را به خواب زده اند، دلخوش به خبرسازی های نمایشی اند و ثمره شورای فاقد پشتوانه خود و چینش مدیران فاقد دانش اداره شهر را مطلوب و قابل دفاع می بینند.