به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛۳۴ سال از پایان جنگ میگذرد، جنگی که اگر بر پیشانیاش مُهر شکست حصر آبادان زده نمیشد، شرایطش بسی دشوار میشد. حصر با تلاش رزمندگان شکست ولی آبادان همچنان در محاصره مشکلات است.آنان که دل به پاسداری از نجابت ایران اسلامی بستهاند روزهای سختی را که بر آبادان گذشته به یاد […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛۳۴ سال از پایان جنگ میگذرد، جنگی که اگر بر پیشانیاش مُهر شکست حصر آبادان زده نمیشد، شرایطش بسی دشوار میشد.
حصر با تلاش رزمندگان شکست ولی آبادان همچنان در محاصره مشکلات است.آنان که دل به پاسداری از نجابت ایران اسلامی بستهاند روزهای سختی را که بر آبادان گذشته به یاد میآورند، آبادان دلیرانه در برابر تمام هجومها و تازیانههای دژخیمان ایستاد تا فرزندان ایران آرام و آسوده باشند.
سالهاست که از پایان جنگ میگذرد و هنوز این سردار غیرتمند، دست از جنگ برنداشته و در این شهر نیمه ویرانه وصلهپینه شده از کارکردی تحت عنوان بازسازی، مهاجران بازگشته به شهر به دلیل نبود شغل و شدت فقر و بیکاری با چالشهای جدی مواجه شدهاند.
مردمی که هشت سال بهرغم زندگی در سایر شهرهای کشور و در روزهایی که آن شهرها شتابان پلههای ترقی، عمران و توسعه را طی میکردند تنها توانسته بودند به آوارگی و جنگزدگیشان خو کنند، با به صدا درآمدن ناقوس پایان جنگ، دلخوش به شهرشان بازگشتند، شهری که میپنداشتند بازسازی میشود و بدون در نظر گرفتن توسعه، به روزهای پیش از جنگ باز میگردد اما راهبرد اشتباه پیشگرفته شده در آن برهه یعنی فراخوان مردم برای کمک به بازسازی شهر ویرانشدهشان با چاشنی تحویل رایگان هفت قلم کالای اساسی و دادن جیرهای تحت عنوان جنگزدگی، راهبرد مناسب برای بازسازی شهری که تمامیاش در طول هشت سال جنگ آماج شدیدترین گلولهباران، بمب و راکت پرانیهای دشمن بود به شمار نمیرفت چرا که آن دسته از کسانی که به خانههایشان بازگشته و چشمشان به جیره تحویلی بود، بدون آگاهی از اصول، قواعد و مقررات شهرسازی خانههای ویرانشان را ساختند بدون آنکه خبری از بازسازی زیرساختها و بستر شهری همچون شبکه فاضلاب، آب، برق و مخابرات باشد تا اینکه در سال ۱۳۷۳ پایان کار بازسازی شهرهای جنگزده اعلام شد.
اگرچه قریب به اتفاق شهرها و روستاهای کشور از نمد بازسازی برای خود کلاهی ساختند و ویرانههایشان را آباد کردند، اما برای آبادان به عنوان شهری که به طور مستقیم درگیر جنگ بود اتفاق خوشیمنی نیفتاد و این روزها تداعی آنچه زمانی به نام زندگی در چارچوب قواعد و مقررات خاص و فرهنگ شهر آبادان به نام جمعیت آبادان نفسهای شادمانی و آسایش را میکشید، بسیار سخت است.
حال انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی دوره دوازدهم حوزه انتخابیه آبادان در روز ۲۱ اردیبهشت ماه با حضور چهار کاندیدا برگزار می شود و به گمان اکثر فعالین سیاسی -اجتماعی صادق کمایی پیروز قطعی این ماراتن نفسگیر خواهد بود. که باید از هم اکنون چکمه های آهنین بپوشد وبا ارتباطات خوبی که با مدیران ارشد کشوری دارد در وزارتخانه ها پیگیر رفع مشکلات و با نطق های رسایش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گره گشای آنها باشد.