به گزارش زاگرس نشینان کیخسروچنگلوایی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان درگفتگوباخبرنگارما بیان کردند: درسیل های آذروبهمن ماه سال گذشته و همچنین فروردین ۹۸ مجموعا۲۱۳ هزار هکتار از محصولات کشاورزی از جمله گندم،جو،کُلزا،سبزی و صیفی جات کاملا زیر آب رفتند و متاسفانه بخش عمده ای از محصولات از دست رفت. و چند کار خوب با محوریت […]
به گزارش زاگرس نشینان کیخسروچنگلوایی رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان درگفتگوباخبرنگارما بیان کردند: درسیل های آذروبهمن ماه سال گذشته و همچنین فروردین ۹۸ مجموعا۲۱۳ هزار هکتار از محصولات کشاورزی از جمله گندم،جو،کُلزا،سبزی و صیفی جات کاملا زیر آب رفتند و متاسفانه بخش عمده ای از محصولات از دست رفت. و چند کار خوب با محوریت جهادکشاورزی و همکاری استانداری و سایر دستگاههای اجرایی صورت گرفت.
ایشان افزودند:گام اول این بود که محصولات کشاورزی از زیر آب خارج گردیدند؛خوشبختانه چیزی معادل ۱۳۰ هزار هکتار از این اراضی که دچار سیل شده بودند هم اکنون از زیر آب خارج و آماده جهت کشت تابستانه شدند ما الان به کشاورزان اعلام به کشت کردیم یعنی مزرعه ای که تا ماه گذشته زیر آب بود و امکان کشت پاییزه را نداشت در یک بازه زمانی کوتاه از آب تخلیه شد و تهیه زمین و هم کشت را داریم.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان درخصوص کشت تابستانه استان گفتند: ۴۳۰ هزار هکتار کشت تابستانه یمان است و با توجه به اینکه وضعیت آب خوب است ما به طور مثال چیزی معادل ۱۷۲ هزار کشت شلتوک را داشته ایم که قسمت عمده آن از همان اراضی بود که تا چندی پیش زیر سیلاب رفته بودند.امید است ما با یک تولید بسیار خوب و افزایش درآمد کشاورزان به خصوص کشاورزان سیل زده مواجه شویم.
چنگلوایی در بخش دیگری از صحبت هایش به پرداخت سخارتهای کشاورزان استان پرداختند:اما در ارتباط با پرداخت خسارت ها چیزی معادل ۱۶ هزار اظهارنامه از طرف کشاورزان به مدیران جهاد شهرستانها رسیده است و تاکنون ۱۵ هزارپرونده درحال بررسی است و از این تعداد تا به الان ۸ هزارپرونده را با مبلغ ۲۵۰ میلیارد تومان و برای کمک های بلاعوض ۲۲۰ میلیارد تومان جهت تسهیلات قرض الحسنه برای استان ارسال گردید که ۶ هزارپرونده تایید شده است.
وی افزود: بخش عمده ای از این پرونده ها حدود ۴ هزار پرونده در سامانه ای که تعریف شده است ثبت گردید و تا الان ۴۷۶ مورد پرداختی بلاعوض و چیزی معادل ۸میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمک های تسهیلات قرض الحسنه پرداخت گردیده است.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان درپایان گفت:با توجه به برنامه ریزی انجام شده و با توجه به سامانه ای که در نظر گرفته شد و امکاناتی که به کار گرفته شد و همچنین تجهیز نیروی به کار گرفته شده هفته ای ۲ هزار پرونده کادر سازی و به بانک جهت تسهیلات بلاعوض و قرض الحسنه معرفی خواهد شد.