تاریخ انتشار خبر: 4 تیر 1398 | 14:26:59
کد خبر : 5346
جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده:

روند اقدامات قرارگاه در مناطق سیل زده شتاب گرفته/عمده زمین های کشاورزی در مناطق سیل زده آماده کشت شده اند/روند ثبت پروندهای سیل زدگان کند است

به گزارش  زاگرس نشینان:؛ کیامرث حاجی زاده جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده در این نشست اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی را در قرارگاه با بانک ها داشتیم که در این زمینه مشکلاتی پیرامون تسهیلات و تضامین مطرح شد اما با پیگیری‌ها وافر قرارگاه این مسایل برطرف شد و مصوب کردیم در […]

به گزارش  زاگرس نشینان:؛ کیامرث حاجی زاده جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده در این نشست اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی را در قرارگاه با بانک ها داشتیم که در این زمینه مشکلاتی پیرامون تسهیلات و تضامین مطرح شد اما با پیگیری‌ها وافر قرارگاه این مسایل برطرف شد و مصوب کردیم در شهرستان‌هایی که تعداد شعب بانک های عامل کم است نیروی انسانی بیشتری به مناطق سیل زده مامور شوند و در روند کارهای بانکی سیل زدگان سرعتی ایجاد شود.

کیامرث حاجی زاده ادامه داد: متاسفانه میزان اعتباری که داریم به اندازه پرونده های ثبت شده نیست، اعتبار موجود، تنها ۷۰ درصد پرونده ها را پوشش می دهد.
جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده بیان کرد: از سوی ستاد فرمان اجرایی حضرت امام (ره) ۱۰هزار پکیچ لوازم خانگی میان سیل زدگان توزیع شد که تاکنون به ۲ هزار و ۵۰۰ نفر تحویل داده شده است.
وی درخصوص وضعیت اراضی کشاورزی بیان کرد: عمده زمین ها کشاورزی آماده کشت هستند و اقدامات لازم برای تخلیه آب از هفت هزار مترمکعب اراضی باقی مانده هویزه در حال انجام است که به زودی به اتمام می رسد.
حاجی زاده بیان کرد: طی بازدیدی که از اراضی مناطق سیل زده داشتیم با توجه به این اراضی زیادی به ویژه در مناطق دشت آزادگان و هویزه زیر کشت برنج رفته است ما نگران ذهاب های تولید شده هستیم که باید به این مساله توجه جدی صورت گیرد.
وی ادامه داد: در مجموع روند اقدامات قرارگاه بازسازی و نوسازی شتاب خوبی گرفته است اما در هر صورت خوزستان شرتیط اقلیمی خاصی است که این شرایط اقلیمی تاثیرات خود را بر همه امور می گذارد.
جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده با اشاره به نارضایتی کشاورزان نسبت به بلاعوض هایی که برای آنان در نظر گرفته شده است گفت: اعتبارات بلاعوض تخصیص داده شد ولی هنوز نقدینگی ندارند و در حال حاضر مشکل اصلی ما خسارات کشاورزی است چراکه مردم به دنبال دریافت خسارات خود هستند تا بتوانند کشت تابستان را آغاز کنند.
وی با اشاره به وضعیت ثبت پرونده ها گفت: سرعت ثبت پرونده های سیل زدگان در سامانه سجاد بسیار پایین است که همین موضوع موجب ایجاد مشکلاتی شده است لذا ضرورت دارد در روند ثبت پرونده ها تسریع ایجاد شود.