تاریخ انتشار خبر: 2 مهر 1400 | 23:26:10
کد خبر : 10935
یادداشتی از مسعود اسدی:

داستان شهيد علي لندي جايگزين دهقان فداكار در كتب درسي شود.

به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛مسعود اسدی رئیس نظام صنفی کشاورزی خوزستان در یادداشتی باعنوان: داستان شهيد علي لندي جايگزين دهقان فداكار در كتب درسي شود. همه ملتها به منظورهاي مختلف از جمله افزايش غرور ملي. فرهنگ سازی و ارزش نهادن به روحیه وطن دوستي و دين باوري و همچنين گرامي نمودن ايثارگري ملي و ارزش […]

به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛مسعود اسدی رئیس نظام صنفی کشاورزی خوزستان در یادداشتی باعنوان: داستان شهيد علي لندي جايگزين دهقان فداكار در كتب درسي شود.

همه ملتها به منظورهاي مختلف از جمله افزايش غرور ملي. فرهنگ سازی و ارزش نهادن به روحیه وطن دوستي و دين باوري و همچنين گرامي نمودن ايثارگري ملي و ارزش هاي اخلاقي مورد ستایش ملتها. قهرماناني در تاريخ دور و يا دوره معاصر خود را بزرگ مي كنند و ارج مي نهند ، براي آنها تنديس و يادبود ايجاد مي كنند و در كتب درسي خود داستان قهرماني شان را بخشي از آموزش ملي فرزندان آن كشور بدل مي كنند .

در كشور ما كه مهد قهرمان های مذهبي و ملي است نيز چنين است .از جمله در دوره معاصر داستان قهرماني بزرگمردي بنام ريزعلي خواجوي دلاور مرد آذربايجاني كه در آبان ١٣٤٠ و در حاليكه ٣٢ سال سن داشت براي جلوگيري از برخورد قطار با سنگهاي ريزش كرده بر ريل قطار پيراهنش را به فانوسي براي هشدار به لكوموتيوران جهت توقف قطار تبديل كرد و جان مسافران را نجات داد.

داستان ريزعلي خواجوي با عنوان دهقان فداكار بعنوان يك قهرمان ملي در كتاب فارسي سوم دبستان ماندگار شد تا فرزندان اين آب و خاك ایثارگری راياد بگيرند ودر ذهنشان نقش ببندد كه نجات جان هموطن و خدمت به وطن اوج شرف يك انسان است. و البته شايد همين آموزشها باعث شد كه قهرماناني چون شهید علي لندي تربيت شوند.

اكنون سخن اينجاست كه با اين اقدام بي نظير علي لندي كه براستي قلم از وصف عظمت آن عاجز است و بيان از ستايشش الكن .قهرماني جديد در تاريخ ايثارگران اجتماعي اين كشور ظهور كرده است .كه شايسته است تا نسلها و سالها متمادي به عنوان الگويي از شجاعت. ايثارگري و مردم دوستي تكريم و نمادسازي شود.

اگر قهرمان ريزعلي خواجوي در سن ٣٢ سالگي با پذیرش زجر سرما پيراهن خود را آتش زد تا هموطنانش را نجات دهد ، علي لندي در سن ١٥ سالگي ودر عنفوان نوجواني با پذيرش خطر قطعي دردناك ترين مرگها با تن برهنه خود را به آتش زد تا هموطنانش را نجات دهد و حماسه اي تاريخي بعنوان نماد یک ايراني شيعه واقعي خلق كند .

ما در جنگ تحميلي حق عليه باطل نيز بيش از ٢٣٠هزار شهيد والا مقام داشتيم ولي نام حسين فهميده و بهنام محمدي بعنوان نوجوانانی که خود را فدای هم میهنان کردند. جز اسطوره هاي اين ملت ثبت شده .و اكنون ما ايرانيان همگي بايد به احترام اين قهرمان ملي از مسئولان فرهنگي كشور خصوصاً وزارت آموزش و پرورش بخواهيم از سال تحصيلی آينده داستان رشادت و ایثارگری علی لندی يا در كنار درس دهقان فداکار یا بجای آن در كتب آموزشي دانش آموزان درج گردد ، تا سالهاي آينده فرزندان این ملت با عشق و شور ميهن دوستي و ايثارگري بيشتري پرورش يابند و انشالله ميهن در آينده شاهد ايثارگري ها و فداكاري هاي بزرگتر از اقدام علي لندي توسط فرزندان ايران زمين باشد به نحويكه روزي نام علي لندي نيز با ايثارگري بزرگتر و قهرمانانه تر فرزندي ديگر از وطن در كتب درسي تغيير كند.