به گزارش زاگرس نشینان؛ سید محمد بطحائی صبح پنجشنبه ۲۲ فروردین در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه در مناطق معدودی احتمالاً مجبور شویم سال تحصیلی را خاتمه یافته تلقی کنیم، در خوزستان به دلیل گرمای زودرس و در پلدختر هم این مشکل را خواهیم داشت، افزود: البته امیدواریم این اتفاق نیفتد و بتوانیم در […]
به گزارش زاگرس نشینان؛ سید محمد بطحائی صبح پنجشنبه ۲۲ فروردین در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه در مناطق معدودی احتمالاً مجبور شویم سال تحصیلی را خاتمه یافته تلقی کنیم، در خوزستان به دلیل گرمای زودرس و در پلدختر هم این مشکل را خواهیم داشت، افزود: البته امیدواریم این اتفاق نیفتد و بتوانیم در این یک ماه باقی مانده سال تحصیلی را در موعد خود تمام کنیم.
بطحائی در مرکز رفاهی فرهنگیان شهر خرمآباد با تاکید بر اینکه اختیار اعلام پایان سال تحصیلی را به مدیرکل خواهیم داد که چنانچه مدیرکل و شورای معاونان به این نتیجه رسیدند که امکان ادامه سال تحصیلی برای برخی مناطق وجود ندارد پایان سال تحصیلی را اعلام کرده و بودجه بندی امتحان دانش آموزان تا همان جایی که درس داده شده در نظر گرفته شود .
بند ۲ از وظایف شورای آموزش و پرورش استان مربوط به ” قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش ” تصریح دارد :
” ۲ – تصویب تقویم آموزشی مناطق تابعه با توجه به شرایط اقلیمی و جمعیتی هر منطقه. ”
مطابق تبصره ۴ از این قانون ، ریاست شورای استان با استاندار و در غیاب وی با مدیر کل آموزش و پرورش استان است .
آیا وزیر آموزش و پرورش از مفاد و محتوای قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش اطلاع دارد ؟
آیا مدیران کلی که توسط بطحایی تعیین و نصب شده اند از اختیارات قانونی خود آگاه بوده و یا این که برای عمل به مفاد قانون هم باید از وزیر اجازه بگیرند ؟
« صدای معلم » پیش تر نوشت : ( این جا )
” « سیدمحمد بطحایی » وزیر آموزش و پرورش هم مانند سایر مسئولان با ” چکمه ” در اخبار و در انظار عمومی حاضر می شود تا نشان دهد که مدیر ” بی خیال ” و ” سهل انگاری ” نیست .
البته ناگفته نماند که جامعه ما هم در کلیت خویش از این حرکات خوشش می آید و شاید آن را نشانه ” مردمی ” بودن هم تلقی کند .
اما همین افکار عمومی از وزیر آموزش و پرورش نمی پرسد که چه اقدامات و برنامه هایی برای مدارس تخریبی و غیرمقاوم به جز تکیه بر خیرین و کمک های آنان انجام داده است ؟
همیشه این پرسش بوده است که نهادهای نظارتی و کنترلی در آموزش و پرورش به چه کاری مشغول هستند و فلسفه ذاتی آن ها چیست ؟
باید مسئولان این را بفهمند که با پیام تسلیت و همدردی و یا چکمه پوشیدن و تا زانو در میان آب رفتن و… مشکلات و بحران ها حل نمی شود .
البته همیشه قد این مدیران و میزان مسئولیت پذیری آنان و کارآمدی آنان نسبت مستقیمی با مطالبه گری جامعه و حضور رسانه های مستقل و منتقد دارد .
هنر یک مدیر موفق و هوشمند و برنامه محور باید شناخت تهدید ها و فرصت ها و مهم تر از آن تبدیل تهدیدها به فرصت ها است …. ”
« محمد شریفی » مطلبی در این مورد نگاشته است .
قانون تشکیل شوراهای آموزش و پرورش و ضعف ضعف وزیر آموزش و پرورش در تصمیم گیری برای مقابله با بلایای طبیعی در خبرهای جمعه ۲۳ فروردین ۹۸، در خروجی خبرگزاری ها و پایگاه های اطلاع رسانی این خبر موج می زد، که سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری درجمع مدیران لرستان از تفویض اختیار به مدیران کل در استان های سیل زده خبر داد که می توانند سال تحصیلی را پایان شده اعلام نمایند.
این تصمیم ضمن آنکه جو روانی جامعه را ملتهب می کند، دارای تبعات عدیده است که اشاره به آنها در این موقعیت به صلاح نمی باشد.
تصمیماتی از این قبیل مستلزم آن است که ستاد مدیریت بحران استان های سیل زده که بر اوضاع اشراف کامل دارند در این مورد تصمیم گیری نمایند.
وزیر آموزش وپرورش که از بهمن ماه سال سال جاری بارها قول پرداخت مطالبات فرهنگیان را رسانه ای کرده بود و هیچ کدام از وعده هایش عملی نشده بود ، بهتر است به جای پرداختن به این امور در جذب اعتبارات و پرداخت مطالبات خصوصا حق الزحمه نیروهای حق التدریس چاره اندیشی کند، و اندکی در صدور مجوزهای جذب نیروی نیروی انسانی که بدون برآوردهای مالی و شرایط های حداقلی و صرفا به خاطر نماینده های استیضاح کننده قبلا صادر کرده است فکری بکند.
جناب بطحایی
آموزش و پرورش به اندازه کافی چالش و بحران دارد.طرح اعلام پایان سال تحصیلی از جانب شما فقط به خاطر انحراف افکار عمومی و تثبیت موقعیت خود و مدیران ناکارآمد است و به نوعی راه فرار و شانه خالی کردن از وعده ها و قول هایی که دادید و هیچ کدام محقق نشدند.
برای عبور از بحران های طبیعی مانند سیل راهکارهای عملی دیگری وجود دارد . پاک کردن صورت مساله و اعلام پایان سال تحصیلی در مناطق سیل زده نسخه قابل قبولی نیست، خوزستان ۸ سال تجربه جنگ و برقراری کلاس های درس را با خود به همراه دارد .
از ریاست محترم جمهور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و سازمان های نظارتی درخواست می گردد وارد عمل شوند و جلو این تصمیمات عجولانه و خلق الساعه را بگیرند.