به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛سیدشکرخدا موسوی نماینده سابق مردم شریف اهواز ، کارون ، باوی و حمیدیه در مجلس در بیانیه ای به وقایع اخیر خوزستان واکنش نشان داد. استان خوزستان یکی از مراکز زایش تمدن بشری و دروازه ورود تشیع به ایران عزیز و از پایگاههای یکجانشینی در جهان امروز گرفتار اندوهی سنگین و […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛سیدشکرخدا موسوی نماینده سابق مردم شریف اهواز ، کارون ، باوی و حمیدیه در مجلس در بیانیه ای به وقایع اخیر خوزستان واکنش نشان داد.
استان خوزستان یکی از مراکز زایش تمدن بشری و دروازه ورود تشیع به ایران عزیز و از پایگاههای یکجانشینی در جهان
امروز گرفتار اندوهی سنگین و محرومیتی دردناک شد که موجب درد و تالم خاطر همه ایرانیان شده است.
غمِ خوزستان، اندوه ناتمامِ تک تکِ ملتی است که در روزهای اخیر ، صدای مظلومیت و العطش مردم نجیبش ؛ نه تنها به دورترین نقاط کشور که جهان هم طنینانداز شد. و از هر سوی ؛ شاهد برخاستن پیام همدردی و همدلی ومطالبه ی تغییر وضع خوزستان بودیم.
واقعیت این است که باید شاهد تغییر رویکرد جدی دولت های جمهوری اسلامی به معنای خاص و حاکمیت به معنای عام در پردازشِ موارد و اولویت های مدیریتیِ خوزستان باشیم.
بیش از صد سال از اکتشاف و استخراجِ مدام نفت و گاز و پتروشیمی در این استان میگذرد و هنوز صنایع بزرگ و مادر تخصصی به مسئولیتهای اجتماعی خود در برابر مردم و محیط زیست استان عمل نکردهاند .
پذیرش و اکتفا به محرومیتِ خوزستان در تشنگی و کم آبی ، جفای مضاعف و نشانیِ اشتباه دادن در انجام وظایف حاکمیت و دولت است.
خوزستان در همه ی زمینهها ی حیاتِ سالم و شرافتمند، نیازمند توجه و همتِ جدی است و این مهم در بخش زیرساختیِ تامین آب آشامیدن و فاضلاب ، کشاورزی و حقآبه ی زیست محیطی نمود روشنتری دارد.
بی تردید، طرحهای بدون پشتوانه ی علمی و تجربی و خود خواهانه ی انتقال آب و سد سازی های بی شمار نیز در تشدید وضع موجود در خوزستان بسیار موثر بودهاند .
اینجانب ضمن تایید ، حمایت و برحق دانستن اعتراضات و درخواست های مردم خوزستان، به ویژه کشاورزان ودامداران عزیز تاکید میکنم برای تامین نظر آیندگان در تاریخ و جلب اعتمادِ آسیب دیده ی بسیاری از مردم نسبت به سبک های حکمرانی و پرهیز از ایجادِ حسِ تقابل در برخی از مردمِ مناطق ، به سرعت و در قالب طرح اقدام برای تامین امنیت ملی و حاکمیت سرزمینی و حفظ مواریث طبیعی کشور عزیزمان ایران ؛ نسبت به تامین آب در بیش از ۷۰۰ روستای تشنه و فاقد آب آشامیدنی استان و حقابه تالاب های طبیعی طبق تعهد نامه های امضاء شده ی جهانی که حیاتِ کهنِ هزاران ساله ی این خطه از میهن عزیز را تداوم بخشیدند، اقدام جدی و عملی شود.
همه ی مجوزهای انتقال آب برای مصارف غیر از آشامیدن ممنوع و کنار گذاشته شده و از هر گونه آغاز و ادامه ی این طرحها جلوگیری و ممانعت به عمل آید.
انجام این موارد در قالب حفظ امنیت ملی و منافع عمومی ملت ایران از سوی حاکمیت و نه دولت ها ، طراحی ، اعلام و اجرا گردد.
خسارات و آسیب های وارد شده به کشاورزان و دامداران در اسرع وقت پرداخت شود
مسئولان عالی رتبه استان ، اعم از نماینده ولی فقیه ، استاندار ، نمایندگان مجلس خبرگان، نمایندگان مجلس ، بزرگان مرکز نشین خصوصا آقایان رضایی و شمخانی و دیگر دلسوزان دست اندر کار خوزستان که مسئولیت های کلان دارند ، برای یکبار کنار هم بنشینند و صدای خشکیدن کارون و کرخه و هور را با صدای رسا به گوش حاکمیت برسانند.
مدیران ارشد سازمان آب و برق خوزستان و شورای عالی آب استان که ریاست آن را استاندار بعهده دارد باید سیل دو سال پیش و خشکیدن کارون و کرخه و هور امسال را هیچگاه از یاد نبرند، و از هم اکنون برای مدیریت بر رها سازی و کنترل آب پشت سدهای بالا دست خوزستان طوری برنامه ریزی کنند ، که در سالهای آینده به هیچ وجه شاهد این افتضاحات پیش آمده نباشیم و کارون و کرخه و هور تحت هر شرایطی خشکانده نشوند.
در پایان خطاب به برادران و خواهران هماستانیم هم عرضکنم که پیام العطش شما به گوش همه مسئولین و کارگزاران و تصمیم گیرانِ نظام اسلامی رسیده است، امید که با صبوری و تحمل و آینده نگری ، ضمن حفظ آرامش و ادامه مطالبهگری قانونی که تا کنون نیز چنین بوده است، اجازه ندهیم معاندین و بدخواهان امنیت ملی کشور عزیزمان را نشانه روند.
نماینده سابق مجلس و پیشکسوت دفاع مقدس و
فرزند خوزستان
سیدشکرخدا موسوی