تاریخ انتشار خبر: 29 مهر 1396 | 01:44:26
کد خبر : 1295

برگزاری كلاس آموزشی جهت موكب داران مستقر در چذابه در سالن اجتماعات مركزبهداشت غرب اهواز

در این این جلسه آموزشی که با حضور جمع کثیری از موکب داران مستقردر چذابه در سالن جلسات مرکز بهداشت غرب اهواز برگزار شد مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز ضمن تقدیر وتشکر از متولیان مواکب جهت انجام این اقدام خداپسندانه گفت: باتوجه به اینکه مواکب در مسیر حرکت کاروان عظیم دوستداران  وعاشقان کربلا […]

در این این جلسه آموزشی که با حضور جمع کثیری از موکب داران مستقردر چذابه در سالن جلسات مرکز بهداشت غرب اهواز برگزار شد مهندس مهرداد شریفی رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز ضمن تقدیر وتشکر از متولیان مواکب جهت انجام این اقدام خداپسندانه گفت: باتوجه به اینکه مواکب در مسیر حرکت کاروان عظیم دوستداران  وعاشقان کربلا برپاهستند وبار مراجعات بسیار بالایی دارند عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات در مو اکب می تواند احتمال بروز بیماری های عفونی روده ای را افزایش دهد لذا توصیه اکید دارم انجام تمهیدات مورد نیاز جهت صدور کارت بهداشت متولیان وکارگران و نیز تشدید بازرسی از منابع ومخازنتامین آب مواکب ونظارت بر مدیریت پسماند موکبها وایستگاههای صلواتی با اولویت بهداشت فردی و مواد غذایی ووضعیت نظافت عمومی سرویس های بهداشتی مسیر ترددعزاداران و زائرین ازسوی کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز صورت گیرد. مهندس شریفی همچنین گفت : هرگونه پخت وپز باید در مکانهای با شرایط بهداشتی صورت بپذیردو کلیه افراددرگیردر توزیع آب وغذاوچای باید کارت تندرستی داشته باشند که در این خصوص در۵ مرکز از مراکزخدمات جامع سلامت در غرب اهواز صدور کارت تندرستی برای متولیان ومواکب داران به صورت رایگان صادر میگردد و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت نیز ضروری است  و مواد غذایی مصرفی باید سالم وبهداشتی باشدو از مواد غذایی و فراورده های خام دامی با کشتار مجاز و بسته بندی مورد تاییدوزارت یا سازمان دامپزشکی متبوع استفاده شود

رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز همچنین یادآور گردید: باید توجه شودکه احشام مورد استفاده برای ذبح و قربانی درمواکب از مراکز مجاز مورد تایید دامپزشکی تهیه شوند وی افزود :باید دقت شود که از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثردو ساعت)خودداری شودو در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت باید مواد غذایی پخته در زیر ۴ درجه سانتی گرادیا در بالای ۶۳ درجه ی سانتی گراد(روی شمعک گاز )نگهداری تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر ۶۳ درجه نرسد.

 شریفی خاطرنشان کرد:مسئولین مواکب  باید توجه کننداز بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف خودداری شود و در عین حال از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال خودداری شوددر صورت توزیع سبزی و سالاد رعایت مراحل چهارگانه سالم سازی الزامی است و توصیه می شود بنابر تمهیدات بهداشتی شستشو و گندزدایی مستمر ظروف چند بار مصرف که برای توزیع آب و چای و مواد غذایی استفاده می شود ضروری است.و در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع چای و مواد غذایی گرم از ظروفیکبارمصرف مناسب ترجیحا ظروف یکبارمصرف سلو لزی وگیاهی وآلومینیومی استفاده شود.