به گزارش نشینان؛مهرداد شریفی رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز از تشدید بازرسی ها و نطارتهای بهداشتی ماه مبارک رمضان به عنوان برنامه سلامت خبر داد. وی گفت طی هفته اخیر ۱۶ مرکز کارگاه شیرینی پزی ، آشپزخانه ، رستوران و نانوایی ،ساندویچی ،سوپرماکت که موازین بهداشتی را مطابق قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و […]
به گزارش نشینان؛مهرداد شریفی رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز از تشدید بازرسی ها و نطارتهای بهداشتی ماه مبارک رمضان به عنوان برنامه سلامت خبر داد. وی گفت طی هفته اخیر ۱۶ مرکز کارگاه شیرینی پزی ، آشپزخانه ، رستوران و نانوایی ،ساندویچی ،سوپرماکت که موازین بهداشتی را مطابق قانون مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و بر اساس ماده ۱۳ و ۱۴ رعایت نکرده بودند پلمپ و پرونده آنها جهت رسیدگی به مراجع قضایی ارجاع گردید.
|
مهندس شریفی خاطر نشان کرد: در تعدادی از مراکز پلمپ شده علاوه بر رعایت نشدن موازین بهداشتی آنالیز مواد غذایی نمونه برداری و آزمایش شده آلودگی های شیمیایی و میکربی نیز مشاهده شده است و از مواد افزودنی غیر مجاز از جمله رنگهای غیر مجاز و جوش شیرین در تولیدات خود استفاده نموده اند .رئیس مرکزبهداشت غرب اهواز گفت :میان فزودنی های مواد غذایی رنگ از اهمیت ویژه ای برخوردار است به طوریکه در صنعت غذا از انواع رنگ های خوراکی مصنوعی به میزان زیادی در تهیه انواع شکلات، بستنی، و انواع شیرینی جات استفاده می شود، که به دلیل جذابیت بازار پسندی و ترغیب مشتری به خرید و همچنین جبران رنگ ازدست رفته در زمان نگهداری یا فرآیند غذا ازدیر باز مورد توجه بسیاری از تولید کنندگان مواد غذایی بوده است .
وجوششیرین نیز به عنوان یک افزودنی شیمیایی است که متاسفانه برخی نانوایان آن را جایگزین خمیرمایه کرده اند . وی همچنین اظهار داشت:اینکار در راستای توجه و نظارت بیشتر بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و کنترل مواد غذایی انجام شده است. و از حمایتهای مراجع قضایی و همکاری اماکن عمومی نیروی انتظامی با کارشناسان بهداشت محیط غرب اهواز در پلمپ واحدهای مذکور طی روزهای گذشته تقدیر و تشکرنمودند.در این خصوص مهندس اسلام نظری سرپرست واحد بهداشت محیط غرب اهواز به شهروندان توصیه نمود مواد غذایی خود را از واحد های صنفی معتبر و مورد تایید مراکز بهداشت خریداری و از خرید هرگونه مواد غذایی از دستفروشان دوره گرد خودداری نمایند وی افزود شهروندان گرامی درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در اصناف مواد غذایی بویژه اصناف حساس همچون رستورانها-قنادیها-فست فودها ونان فانتزی ،آش و حلیم و.. مراتب را بصورت تلفنی به سامانه ۱۹۰اطلاع دهند