به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛مهرداد شریفی معاون اجرایی مرکز بهداشت استان گفت با پیگیریهای به عمل آمده به منظور تجهیز مهندسین بهداشت محیط به وسایل سنجش کیفی آب آشامیدنی و غذا اعتبار یک میلیارد تومانی در نظر گرفته شد. شریفی ادامه داد: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی شهرستانها و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛مهرداد شریفی معاون اجرایی مرکز بهداشت استان گفت با پیگیریهای به عمل آمده به منظور تجهیز مهندسین بهداشت محیط به وسایل سنجش کیفی آب آشامیدنی و غذا اعتبار یک میلیارد تومانی در نظر گرفته شد.
شریفی ادامه داد: طرح تشدید کنترل کیفی آب آشامیدنی شهرستانها و همچنین کنترل کیفیت مواد غذایی عرضه شده در بیش از ۵۰ هزار مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی تحت پوشش از اولویتهای معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز میباشد و به همین منظور در ماههای اخیر گامهای بسیار موثری جهت رفع کمبودهای موجود در حوزه بازرسی مهندسین سلامت محیط مراکز بهداشت شهرستانها توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی اهواز برداشته شده است.
ایشان گفت: در این خصوص با صرف هزینه یک میلیارد تومان در ماههای گذشته نسبت به خرید تجهیزات آزمایشگاههای آب شناسی ۲۳ شهرستان تحت پوشش این دانشگاه اقدام کردید و در ادامه در روزهای آینده با اختصاص یک میلیارد تومان دیگر نسبت به خرید دستگاههای سنجش کیفی آب آشامیدنی و همچنین سنجش بهداشت مواد غذایی اقدام خواهد شد.
معاون اجرایی مرکز بهداشت استان افزود: هدف از این اقدامات افزایش سطح پوشش وتقویت نظارت به موقع و فوری بهداشتی بر تاسیسات آبرسانی و تصفیه خانه های آب ؛ شبکههای توزیع آب شهری و روستایی و همچنین کنترل بهداشتی مواد غذایی در سطح عرضه میباشد تا ان شالله مخاطرات در این حوزه ها شناسایی و با همکاری متولیان مربوطه خطری متوجه سلامت جامعه نگردد.
مهرداد شریفی معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه در این زمینه افزود ۳۸۰ مهندس بهداشت محیط در ۲۳ شهرستان تحت پوشش این دانشگاه در نوبتهای صبح و عصر در قالب اجرای طرح تشدید بازدید از مراکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی و کنترل کیفی آب آشامیدنی از ساعت ۸ صبح الی ۲۰ عصر در قالب تیمهای بازرسی ثابت و سیار در حال انجام وظیفه میباشند.
شریفی همچنین اعلام نمود:عدم رعایت موازین بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خط قرمز مرکز بهداشت میباشد و با کسانی که سلامت مردم را به مخاطره می اندازند به هیچ وجه مماشات به عمل نخواهد آمد و بر اساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی و آشامیدنی از طریق مراجع قضایی پیگیری های لازم بعمل خواهد آمد و در صورت عدم توجه به اخطاربهداشتی پلمب خواهند شد.