به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛ حسین علیخانی فعال سیاسی -اجتماعی در یادداشتی باعنوان:آیا پاسخ به برخی پرسشها میتواند انتخابات ۱۴۰۰ را پرشور نماید؟ مسولان محترم نظام و دولت، یک سیستم کارآمد تشکیلاتی؛اجرایی، حزبی ، سیاسی و اجتماعی یا اقتصادی برای تغییر در ساختارهای موجود را معرفی و بگویند نقش آنها یاکاندیداهای احتمالی در ایجاد آن […]
به گزارش خبرگزاری زاگرس نشینان؛ حسین علیخانی فعال سیاسی -اجتماعی در یادداشتی باعنوان:آیا پاسخ به برخی پرسشها میتواند انتخابات ۱۴۰۰ را پرشور نماید؟
مسولان محترم نظام و دولت، یک سیستم کارآمد تشکیلاتی؛اجرایی، حزبی ، سیاسی و اجتماعی یا اقتصادی برای تغییر در ساختارهای موجود را معرفی و بگویند نقش آنها یاکاندیداهای احتمالی در ایجاد آن سیستم فرضی کجاست؟
کدامیک از کاندیداها و مسولان با اندیشه تحولخواه و منجر به تغییرات خود را معرفی کرده اند؟
کدام دیالوگهایِ گفتمان ساز را ارایه و مناظره و گفتگو در مسیرِ اجماع ملی در بین مدعیان جناح ها و رقبا را تا کنون مطرح کرده اند ؟
کدام سیاستهایِ فرهنگ ساز از رسانه ملی یا سایر رسانه ها را بدور از هتاکی و تخریب معرفی کرده اند؟
کدام رسانه و شبکه اجتماعی را جولانگاه منافع شخصی و قومی و گروهی جناح خود بکار نگرفته اند ؟
کدام سیستمهای تولیدِ محصول و محتوا را به نتایج مطلوب رسانده اند ؟
با کدام روش به ثبات سیاسی و اقتصادی در تصمیم سازیها و تصمیم گیریهایشان و یاری رساندن به مردم سرخورده نقش داشته اند؟
با کدام تحول اندیشه ساز و سیستم حکمرانی دولتی یا متدلوژی با کمترین سعی و خطا راهکار داده اند؟
کدام کارآمدی و عملکردها را به ثبات و امنیت در همه حوزه های سیاسی اجتماعی اقتصادی و فرهنگی پیوند داده اند؟
کدام یک از کاندیداهای احتمالی و مسولان کشور در سه قوه به مزیتهای کشور و چگونگی استفاده از فرصتها پرداخته و بودجه ها را حیف یا میل ننموده اند ؟
کدامیک از مسولان از ظرفیتهای بینظیر داخلی به راهکار عملی برای تولید ثروت و سرمایه رسیده و مازادش را صرف مردم کرده اند؟
یکنفر مسول بگوید بجز برخی فلسطینیها، سوریها ؛ افغانیها و حوثی های دردمند، کدام کشورها تکیه گاه ما و با ما دوست و در یک بلوک هستند و اصلا با چه اندیشه ای برای ماندن در صحنه های بین المللی گام برداشته و از رشد در برخی حوزه ها، بنفع استراتژی هایمان بهره مند شده ایم ؟ تا چه زمانی میخواهیم با توهم دانایی زندگی و قضاوت کنیم یا متحد قابل اتکایی در دنیا را حفظ کرده ایم ؟ آیا میتوانیم برای سال ۱۴۰۰ تعریفی از یک برنامه کاربردی از سوی کاندیدای کارآمدی بنفع مردم و منافع ملی داشته باشیم؟ ۵ و ۱۰ و ۲۰ سال بعد پیشکش…
آیا اینهمه تجربه ی مشاهده از دنیای پیرامونمان هنوز ما را بفکر نینداخته که درست فکر کنیم تا هر روز روی اعصاب و اعتماد از دست رفته مردم راه نرویم و مثلا بجای هتاکی و تخریب همدیگر به اجماع ملی برسیم و مزیتهای درون کشور و نظام را باور کنیم؟
آیا نباید بین جناح ها و نیروهای داخلی به حداقل توازن برای بهبود کشور برسیم و مدام با دروغ، همدیگر تمجید نکنیم و جزمیت ها را دامن نزنیم؟آیا تحولات داخلی، منطقه ای و جهانی را با تاکتیک ها و استراتژیهای کارآمدتر در قالب واقعیتها بررسی و زمانی برای ارایه راهکار عملی تعیین کرده ایم ؟
چرا باور نداریم که اگر در داخل و بر روی ظرفیتهایمان متمرکز شویم قدرت تولید و جهش آن و تولید ثروت مفهوم میابد؟
آیا با وجود پیچیدگیهای دنیای امروز هنوز باید بفکر رفتارهای سنتی و پوسیده قدسی مآب باشیم؟
اصلا چه زمانی و باکدام عملکرد درست بفکر اقناع مردم بوده ایم مانند:حذف دفترچه های درمانی شبیه طرح بنزینی یا نحوه انتخاب آدمهایی که میلیاردرند و هنوز در لیست یارانه معیشتی هستند و برخی خانواده های محروم به علل واهی و داده های غلط وزارتخانه با قطع یارانه مواجه شده اند یا با ارز ۴۲۰۰ تومانی جهانگیری، یک شبه برخی اذنابشان را میلیاردر نموده یا تندروهای اصولگرایی که منافع ملی را نمیبینند و هر واژه مخربی را بر زبان میآورند؟
آیا اینهمه ضعفِ معیشت و اعتماد سوزی و بدهی انباشته با بغض مردم را چه کسانی پاسخ میدهند؟
باکدام رفتارهای با ثبات توانسته اند کشور را از انزوا خارج کنند که حالا انتظار دارند یکی بیاید و شق القمر کند؟
آقایان مسول و حکام هشیار باشید که هم اینک برای تغییر و تحول، زمان زیادی نمانده و عنصر زمان و متغیرهای پیرامونش به ضررکشور تداوم میابد مگر اینکه با عقل و اجماع ملی حول رشد اقتصادی و تولید و کسب سهم خود در منطقه و جهان با ارتباطات بین المللی گسترده و عادی سازی روابط با همسایگان و انسجام سیاسی اجتماعی برای صیانت از منافع ملی بیندیشیم… لذا بفکرِ ارتباط با دنیا و خلق ثروت از درون و رفاه حداقلی مردم باشیم تا از انزوا بیرون آییم که این کشور و بویژه خوزستان مزیتهای نسبی فراوانی دارند مانند: آب و برق. نفت و گاز، پتروشیمی و کشاورزی و …حالا اگر یک مقام مسولی پاسخهای عملی و کاربردیِ منجر به اصلاح و تغییر بنفع جامعه و درخور داشت. احتمالا میشود به ۱۴۰۰ امیدوار بود.
هر چند فارغ از سیاه نمایی برخی نااهلان و سلبریتی های خودشیفته هنوز هم میگوییم همزمان با تداوم هویت ظلم ستیزی ما و تداوم ظلم امریکاییها واختلافات ذاتی ما و آنها به دور از افراط و تفریط ها آینده روشن است و ایرانیان بزودی در سیاست داخلی و خارجی ، ققنوس وار از زیر خاکستر ظلم و تحریم بیرون آمده و مثلث قدرتمند«رهبری دولت و ملت» ایران جاودانه خواهند شد.
بی شک حالا که فروپاشی از درون در خواب دشمنان ایران تعبیر نشده در صورت تحول ساختاری در راهبردها ، استراتژیها و رویکردهایمان منافع حداکثریِ ملی پدید خواهد آمد بشرطیکه اقتصاد جامعه را بنفع انتخاب مردم مدیریت نماییم. جالب است بدانیم که اخیرا ؛ بیزینس مانیتور،آینده اقتصاد ایران راروشن و تا سال ۲۰۲۳ رشد اقتصادی ۴/۴ و نرخ تورم ۷/۷ را پیش بینی کرده لذا با تغییر و تحول در اندیشه ، رفتار و مدیریت جامعه، اعتماد و مشارکت مردم را احیا کنیم